MENU
Hírek, információk

A tél nem ablakcsereszezon – óriási tévedés!

A tél nem  ablakcsereszezon – óriási tévedés! A köztudatban az terjedt el, hogy a téli időszak nem alkalmas az ablakcserére, mert a hideg idő megakadályozza a rögzítőanyagok kötését-száradását, és egyébként is a munkálatok alatt kihűl a lakás. Hadd cáfoljuk meg ezeket a tévhiteket!

Az alacsonyabb hőmérsékletű időszakokban a mesteremberek olyan speciális alapanyagokat használnak, amelyek kötési hőmérséklete rendkívül kedvező: a téli PUR-hab akár mínusz 20 fokon is képes megkötni!

 

 

 

 

 

A gyakorlott szakemberek, megfelelő előkészítés mellett egy alapos szellőztetés idejéig hagyják csak nyílászáró nélkül, és így az „elemeknek kitéve” a lakást. Helyiségről-helyiségre haladva, egyiket a másiktól elszeparálva (ajtókat becsukva), gondosan ügyelnek arra, hogy ne csökkenhessen szignifikánsan a hőmérséklet az otthonunk falai között.

 

A téli ablakcserének kifejezett előnyei is vannak ám! Attól a perctől kezdve, hogy megtörtént a nyílászárók modern változatra való cseréje, rögtön érzeni fogjuk a jobb szigetelést és hőtartó tulajdonságokat, valamint a tél végéig élvezhetjük a csökkenő fűtésszámlát és a kiváló komfortérzetet a lakásban.

 

Nem elhanyagolható szempont, hogy – pont a tévhitek miatti elenyésző ablakcsere-igény miatt – a forgalmazók télen nem győznek kedvezményeket adni és akciókat hirdetni (árkedvezmény, ingyen árnyékolók stb.), hogy kiegyensúlyozzák az éves ablakforgalmat. Használjuk ki a kedvező lehetőségeket!

hírek információk
Nyílászáró kínálatunkból
Minden épületnek nagyon fontos elemei a nyílászárók – nem csak esztétikailag, de azért is, mert a természetes fény ezeken keresztül jut be a házba, ezeken keresztül tudjuk szellőztetni vagy éppen elhagyni azt. Jelentőségük tehát igen nagy, ezért megvásárlásukat sem szabad elkapkodni.
Zsaluzia - a külső árnyékolás mestere
A nyár közeledtével nyílászáróink védelem után kiáltanak, fókuszba kerülnek tehát az árnyékolástechnikai eszközök, illetve annak egyik legnépszerűbb fajtája a zsaluzia.