MENU
Hírek, információk

Szellőztessünk rendszeresen!

Szellőztessünk rendszeresen! Amennyiben kicseréltük az ablakainkat, ajtóinkat, és örülünk annak, hogy jól szigetlenek, hajlamosak vagyunk elfelejteni a rendszeres szellőztetést, pláne az olyan helységekben, ahol nem tartózkodunk huzamosabb ideig. Pedig a jól szigetelő ablakok miatt még gyakrabban kellene biztosítani a légcserét!

Egy nyílt égésterű gázkazán egy köbméter gáz elégetéséhez 15-16 köbméter levegőt használ föl a helyiségből, ahol működik. A kéménynek is csak akkor van huzata, ha elég friss levegő jut be. Ha a drága gáz miatt rásegítenek a fűtésre, például cserépkályhával vagy kandallóval, ahhoz is elég friss levegő kell. Ha szagelszívót használnak, sokkal több. Ezért abban a helyiségben, ahol gázkazán, vízmelegítő működik, nem szabad szagelszívó ventilátort is használni. Életveszélyes kandallót, kályhát, szagelszívót működtetni abban a helyiségben, amely együtt szellőzik a gázkészülék helyiségével – figyelmeztetnek a fűtéssel foglalkozó ismertetők.

Egy régi, kevésbé modern ablak, vagy ajtó közel sem szigetel annyira, mint egy modern. Ezért az olyan helységekben, ahol kazán, vagy kályha működik, és cseréltük az ablakokat, fokozottan ügyeljönk a szellőztetésre!
hírek információk
Mi az a teljesüveg rendszer?
A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.
Szolgáltatásaink
A nyílászárók cseréje sajnos közel sem olyan egyszerű, hogy kiválasztjuk a nekünk leginkább tetsző ajtókat és ablakokat, majd megvásároljuk és beszereltetjük őket. A laikusok számára komoly fejtörést okozhat ez a feladat, nálunk azonban minden segítséget megkapnak a vásárlók!