MENU
Hírek, információk

Lemezelt beltéri ajtó, a biztos választás

Lemezelt beltéri ajtó, a biztos választás Ha beltéri ajtót választunk, törekedni kell arra, hogy mindig a legminőségibb darabot vásároljuk meg. Még akkor is érvényes ez, ha egy összegben kicsit nagyobb beruházásról van szó, hiszen ha igazán strapabíró nyílászárókat veszünk, hosszú évtizedekig nem lesz majd szükség arra, hogy lecseréljük őket, még felújítás alkalmával sem.

Ideális választásnak bizonyulhat ilyen célra az Áron Ház Kft. kiváló minőségű lemezelt beltéri ajtó kínálatának bármely darabja. Egyik titkuk, hogy lucfenyőből készülnek, amelyet az előállítási folyamat során szinte teljesen kiszárítanak, így tömör, tartós anyag jön létre.

A lucfenyő anyagú beltéri ajtók esetében ezért nem kell attól tartani, hogy néhány éven belül megvetemednének, deformálódnának. A strapabíróság nem csak az alapanyagnak köszönhető, de a keretre kerülő, beépített HDF-lappal ellátott felületnek és a felületkezelésnek is.

A lemezelt beltéri ajtók számtalan különféle mintázattal elérhetőek, melyek közül a legszebbek talán az erezetnyomott darabok. Ezek szinte bármely lakásnak nagyszerű ékei lehetnek, tökéletesen alkalmasak arra, hogy feldobják a helyiségek hangulatát.

hírek információk
Hangszigetelő ajtók a nyugalmas órákért
Gyermekkoromban a szüleim mindig rám szóltak a lépcsőházban, hogy ne beszéljek, mert visszhangos és behallatszik a lakókhoz. Manapság erre már senki sem figyelt, traccsparti és randalírozás, mindenkinek mindent szabad, ugyanakkor mindenki szenved ettől a kivédhetetlennek tűnő zajforrástól.
Tűzálló ajtók az Ön és a környezete védelmében
A tűzálló ajtók feladata, hogy védelmet nyújtsanak Önnek, családjának és minden értékének. A tűzálló ajtó annyit tesz, hogy az ajtó besorolásának függvényében a nyílászáró képes gyakorlatilag megakadályozni a tűz továbbterjedését, bejutását az Ön otthonába. A különböző besorolás megmutatja azt, hogy egy ajtó mennyi ideig képes ellenállni a tűznek. Ennek függvényében vannak 30 perces, 45 perces és 60 perces tűzállóságú ajtók.