MENU
Hírek, információk

Lemezelt beltéri ajtó, a biztos választás

Lemezelt beltéri ajtó, a biztos választás Ha beltéri ajtót választunk, törekedni kell arra, hogy mindig a legminőségibb darabot vásároljuk meg. Még akkor is érvényes ez, ha egy összegben kicsit nagyobb beruházásról van szó, hiszen ha igazán strapabíró nyílászárókat veszünk, hosszú évtizedekig nem lesz majd szükség arra, hogy lecseréljük őket, még felújítás alkalmával sem.

Ideális választásnak bizonyulhat ilyen célra az Áron Ház Kft. kiváló minőségű lemezelt beltéri ajtó kínálatának bármely darabja. Egyik titkuk, hogy lucfenyőből készülnek, amelyet az előállítási folyamat során szinte teljesen kiszárítanak, így tömör, tartós anyag jön létre.

A lucfenyő anyagú beltéri ajtók esetében ezért nem kell attól tartani, hogy néhány éven belül megvetemednének, deformálódnának. A strapabíróság nem csak az alapanyagnak köszönhető, de a keretre kerülő, beépített HDF-lappal ellátott felületnek és a felületkezelésnek is.

A lemezelt beltéri ajtók számtalan különféle mintázattal elérhetőek, melyek közül a legszebbek talán az erezetnyomott darabok. Ezek szinte bármely lakásnak nagyszerű ékei lehetnek, tökéletesen alkalmasak arra, hogy feldobják a helyiségek hangulatát.

hírek információk
Alumínium nyílászáró - a kezdetektől napjainkig
A 60-as években megjelenő alumínium nyílászárókat sem kerülhette el a technológiai fejlődés. A korábbi hőhidas megoldás helyett az évtizedek folyamán mind elterjedtebbé vált a hőhídmentes változat, mely szépen lassan kiszorította a piacról elődeit.
Milyen ablakot válasszak?
Gyakran van, hogy egyértelművé válik számunkra, hogy a régi ablakokat muszáj kicserélni, de még koránt sem vagyunk benne biztosak, hogy milyen típust válasszunk az új és modern ablakok kínálatából. Az ablakok típusait két fő szempont határozza meg: a keretek alapanyagai és szerkezete és az ablaküveg típusa, minősége.