MENU

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Vállalatunk a széleskörű nyílászáró- és kiegészítő értékesítés mellett számos szolgáltatást is nyújt. Saját járműparkkal rendelkező, tapasztalt szakembereink a kiemelkedő, minőségi munka szem előtt tartásával, garanciálisan végzik el a nyílászárók beépítését, cseréjét, illetve szükség esetén a munkaterület helyreállítását. Mindezt pedig az egyeztetett határidők precíz betartásával.

Helyszíni felmérés és árajánlat

 

A nyílászárók előzetes helyszíni felmérése teljes mértékben díjtalan. A szolgáltatás részeként ügyfeleinknek tanácsadást is biztosítunk, melynek keretében az ügyféllel közösen, a műszaki, szakmai, valamint esztétikai szempontok alapján kiválasztjuk a minden igényt kielégítő és az ingatlannak is megfelelő nyílászárókat.

 

A helyszíni felmérés alapján igény szerint a megbeszélt nyílászárókra árajánlatot is készítünk egy napon belül, így Ön tisztában lesz a tökéletes nyílászáró árával és akár a beépítés teljes költségével is. Emellett árajánlatot igény szerint helyszíni felmérés nélkül, az Ön által szolgáltatott adatok alapján is készítünk.

 

Nyílászáró kiszállítás

 

Cégünk saját járműparkkal rendelkezik, így a kiválasztott termékek építkezési helyszínre történő kiszállítását is saját járművel végezzük. Erre azért van szükség, mert a külső cég által végzett helytelen szállítás miatti esetleges károk a vásárlót terhelik, arra a garancia nem érvényesíthető. Szolgáltatásunk keretében azonban a megfelelő odafigyeléssel történő, így sérülésmentes kiszállítás garantált.

 

Nyílászárók beépítése

 

Szakértő csapatunk vállalja nyílászárók beépítését a helyszíni felméréstől az utolsó simítások elvégzéséig, legyen szó szabad nyílásba történő beépítésről vagy meglévő nyílászáró cseréjéről. Az építkezés azon pontján, amikor a nyílászárók már beépíthetőek, szakembereink garanciálisan elvégzik az ablakok és ajtók rögzítését a szabad nyílásokba, igény szerint rögzítőfüllel vagy tokon keresztül történő beépítéssel.

 

Ha ezzel szemben már meglévő nyílászáró cseréje válik esedékessé, szolgáltatásunk keretében tapasztalt, szakértő csapatunk garanciálisan elvégzi az elhasznált, cserére érett nyílászáró szakszerű kibontását, majd ezt követően az újonnan vásárolt és kiszállított ablakok beépítését. Ennek kapcsán, amennyiben szükséges, a nyílászárók cseréjét követően elvégezzük a kávafal visszaállítását vakolással vagy gipszkartonnal, illetve akár a fal újrafestését, tapétázását is.

 

A nyílászárók teljes körű, szakszerű beépítésének részeként szolgáltatásunk körébe tartozik a takarólécezés, illetve igény szerint a párkányozás és a könyöklő beépítése is. Utolsó simításként pedig szakembereink felszerelik a megrendelt árnyékolástechnikai termékeket, szintén garanciálisan, legyen az rovarháló vagy redőny.

 

Garázskapuk beépítése és cseréje

 

Cégünk a nyílászárók mellett a legváltozatosabb típusú garázskapuk forgalmazásával, beépítésével és cseréjével is foglalkozik. A nálunk vásárolt garázskapukat szakértőink kedvezményes áron építik be a helyszínen, de természetesen vállaljuk a nem nálunk vásárolt kapuk szakértő beszerelését is.

 

Garanciális ügyintézés

 

A garanciális ügyintézés gyakorlatilag cégünk legfontosabb szolgáltatása, egészen pontosan a szolgáltatásokhoz és termékekhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatás, melynek lényege az Önök elégedettsége. A nyílászárók garanciális ügyintézése keretében minden nálunk vásárolt termékre és szakértőink által beépített nyílászáróra és garázskapura teljes körű garanciát vállalunk.

hírek információk
Hőáthidalás redőnytokkal
A rejtett redőny kivitelezéséhez a kőművesnek, az ablakosnak, és a redőnyösnek összhangban kell lenniük. A lépcsős áthidaló erősen leszűkíti a szigetelés lehetőségét a redőnytok mögött.
A megfelelő bejárati ajtó kiválasztása
A bejárati ajtók megfelelő kiválasztása sok esetben bonyolultabb feladat, mint a beltéri nyílászáróké. Ha valóban tökéletes megoldást szeretnénk, aprólékosan meg kell terveznünk a kiegészítőket is. A vasalatok és az üvegezés nagymértékben hozzájárul a bejárati ajtó teljes összképéhez, és esztétikai hatásához.