MENU
Hírek, információk

Még várni kell az ablakszektor fellendülésére

Még várni kell az ablakszektor fellendülésére Csak a következő és az azt követő évben várható, hogy újra fellendül a nyílászárók értékesítése, amely a válság hatására csökkent.

Ebben az évben független szakértők szerint nem várható javulás az építőiparban, erőteljes kormányzati szerepvállalás mellett is csak 2013-2014-ben kezdődhet pozitív változás - mondta a Construma építőipari szakkiállítás megnyitása előtti háttérbeszélgetésen Széman György, a Magyar Építőanyag-ipari Szövetség (MÉASZ) elnöke.

Prohászka Rajmund, az Ajtó-Ablak szövetség elnöke az ablakszektor 50 százalékos visszaeséséről beszélt a 2009-2011-es időszakban. Kitörési pontnak a szektor-semleges kedvezményes kamattámogatási rendszer elterjesztését látja. Illy Gábor, a Baumit ügyvezetője szerint egy lefagyott rendszer következményeit látjuk a piacon. Úgy vélte, az előrelépésnek fontos eleme lenne a minőség ellenőrzés.
hírek információk
Nyílászárók - hosszú távú védelem
Általános fogyasztás orientált szemléletünket tekintve kivételt képeznek tartós használati cikkeink, amelynek egyik legterjedelmesebb megnyilvánulása saját otthonunk.