MENU
Hírek, információk

Az ablak után mi jöhet még?

Az ablak után mi jöhet még? Gyermekkorunk első házrajzainak már szerves részét képezi a hagyományos, kerettel rendelkező ajtó-ablak ábrázolás. Lehetséges, hogy a nem is távoli jövőben gyermekeink már üvegfüggönyt alkossanak rajzaikra? Egy új technológiának köszönhetően már számolhatunk a fenti újdonság alkalmazásával erkélyek, teraszok, lodzsák kialakításánál.

A keret nélküli üvegezés lényege, hogy az üveglapokat nem törik meg függőleges prolitok, így lehetővé válik tetszőleges irányba történő mozgatásuk.  A befelé nyitott üvegtáblák tetszőleges helyen összegyűjthetőek, így lehetségessé válik ezek részleges vagy teljes kinyitása. Háziasszonyok számára határozottan előnyt jelent majd a táblák külső felületének kényelmes és biztonságos tisztítása. Az üvegfüggöny technológia egyik legnagyobb előnye, hogy alkalmazása nem kötött, bármilyen területen alkalmazható, legyen szó akár új, akár régi építésű lakóépületekről, családi ház teraszáról, panelházban kialakított erkélyről. Ezáltal az épület egyértelműen élhetőbbé válik. A technológia már rendelkezik TÜV tanúsítvánnyal és technikai kialakítása nem ütközik akadályba szinte egyik európai országban sem.
hírek információk
Ólommentes műanyag ablakok
Ez idő szerint a piacon járatos műanyag ablakprofiloknál többségében ólomstabilizátorokat alkalmaznak. A hozzákevert ólomfoszfátok szilárdan kötődnek a PVC térhálójában és jelentős részük van ennek az alapanyagnak az ismert jó tulajdonságaiban.