MENU
Hírek, információk

Az újgenerációs tetőtéri ablak

Az újgenerációs tetőtéri ablak A múlt heti cikkünkben bemutatott passzívház méltó kiegészítői a tetőtéri ablakok, amelyekről essen itt most néhány szó.

A fejlesztések természetesen a nyílászárók ezen fajtáját sem kerülték el, így ma már a teljes komfortérzet megvalósítására a gyártók a legkorszerűbb felnyíló-billenő tetőtéri ablakokat is felsorakoztatják kínálatukban. A három fokozatú beállítást a tokba kétoldalt beépített rugószerkezet biztosítja, aminek köszönhetően akár 5, 15 vagy 30 fokban is billenthető az ablak. A praktikumot szolgálandó a nyitás továbbá nem befelé, hanem kifelé és felfelé irányban történik, tehát lakterünkből egyrészt egy milliméternyi hely sem kerül felhasználásra, másrészt a kilátásunk továbbra is tökéletes marad. Különösen nagy előny ez egy tetőtér esetén, ami amúgy sem tágasságáról nevezetes. Nyíljon tehát a tér lakberendezési kedvünknek is, válassza a tetőtéri ablakok új generációját!
hírek információk
Nyílászárók a garázson
A Áron Ház Kft. a garázskapuk hatalmas választékát kínálja megrendelőinek. Akár szekcionált, billenő, vagy automata kapukról legyen szó, nálunk megtalálja, az önnek legmegfelelőbb változatot!
Nyílászáró kínálatunkból
Minden épületnek nagyon fontos elemei a nyílászárók – nem csak esztétikailag, de azért is, mert a természetes fény ezeken keresztül jut be a házba, ezeken keresztül tudjuk szellőztetni vagy éppen elhagyni azt. Jelentőségük tehát igen nagy, ezért megvásárlásukat sem szabad elkapkodni.