MENU
Hírek, információk

Az újgenerációs tetőtéri ablak

Az újgenerációs tetőtéri ablak A múlt heti cikkünkben bemutatott passzívház méltó kiegészítői a tetőtéri ablakok, amelyekről essen itt most néhány szó.

A fejlesztések természetesen a nyílászárók ezen fajtáját sem kerülték el, így ma már a teljes komfortérzet megvalósítására a gyártók a legkorszerűbb felnyíló-billenő tetőtéri ablakokat is felsorakoztatják kínálatukban. A három fokozatú beállítást a tokba kétoldalt beépített rugószerkezet biztosítja, aminek köszönhetően akár 5, 15 vagy 30 fokban is billenthető az ablak. A praktikumot szolgálandó a nyitás továbbá nem befelé, hanem kifelé és felfelé irányban történik, tehát lakterünkből egyrészt egy milliméternyi hely sem kerül felhasználásra, másrészt a kilátásunk továbbra is tökéletes marad. Különösen nagy előny ez egy tetőtér esetén, ami amúgy sem tágasságáról nevezetes. Nyíljon tehát a tér lakberendezési kedvünknek is, válassza a tetőtéri ablakok új generációját!
hírek információk
Nyílászárók - hosszú távú védelem
Általános fogyasztás orientált szemléletünket tekintve kivételt képeznek tartós használati cikkeink, amelynek egyik legterjedelmesebb megnyilvánulása saját otthonunk.
Zárt ajtókkal védekeznek a bankok
A bankrablások kivédésére a rendőrség azt javasolta a bankoknak, hogy ahol tehetik, nyitvatartási időben tartsák zárva a bankfiókok bejárati ajtaját, és egyenként engedjék be, illetve ki az ügyfeleket. A zárt ajtók a meglepetésszerű támadások ellen védelmet nyújtanak.