MENU
Hírek, információk

Nyílászáró borovi fenyőből - minőségi lehetőség

Nyílászáró borovi fenyőből - minőségi lehetőség A beltéri ajtók kiválasztása egy lakás felújításánál, vagy éppen egy ház építésénél nem könnyű feladat, hiszen az ajtók – bár részletkérdésnek tűnhetnek – nagyban meghatározzák egy helyiség hangulatát.

Egy rosszul megválasztott ajtó teljesen elronthatja egy, egyébként szépen berendezett szoba összképét. Az esztétika mellett pedig természetesen a minőségre is figyelni kell, hiszen a silány minőségű beltéri ajtó sok bosszúságot okozhat a mindennapok során. Tömör borovi fenyő beltéri ajtóink garanciát jelentenek arra, hogy a legjobb minőségű ajtó kerül otthonába. Az ajtókkal kapcsolatosan emellett az esztétikumra sem lehet panasz, ugyanis a tömör borovi fenyő beltéri ajtók minden típusa formálható a megrendelő igényei szerint. Lehet belőle tolóajtó, de félig vagy teljesen üvegezett formában is rendelhető, így bárhová passzol. A választék rendkívül széles, a tömör borovi fenyő beltéri ajtók ráadásul 18 különböző színben kérhetők, így tényleg minden környezetbe problémák nélkül beépíthetők.

hírek információk
Lucfenyőajtók - lucfenyők, a fák aggastyánai
Lucfenyőból régóta készítünk ajtókat. Az ebből a fából készülő beltéri ajtó gyártása szabványméretek és mintázatok szerint történik. A Áron Ház Kft.-nél natúr és felületkezelt kivitelben kaphatóak a fenyőkből gyártott beltéri ajtók. Minden esetben első osztályú lucfenyő alapanyagból dolgozunk.