MENU
Hírek, információk

Ajtók az ön igényeire szabva

Ajtók az ön igényeire szabva Ha építkezünk vagy lakást felújítunk, szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy a különböző építési elemek, berendezések méretei sokszor nem passzolnak egymáshoz. Így ha már valamit rengeteg utánajárással sikerült beszereznünk, újabb tortúra vár ránk, hiszen nem biztos, hogy találunk hozzáillő kiegészítőt. De szerencsére a nyílászárók esetében nem kell emiatt aggódnunk. Nyugodtan megválaszthatjuk saját praktikussági és lakberendezési szempontjaink szerint az ajtók méretét, biztosan találni fogunk megfelelő nyílászárót.

 

 

 

 

Nyílászárók minőségi és tartós CPL fóliával borítva

 

Az Áron Ház CPL fóliás beltéri ajtói egyedi méretben rendelhetők, így bármilyen méretű ajtónyílásba illenek. Az ajtó lapját és tokját kiváló minőségű CPL fólia fedi, amely megvédi a nyílászárót a fizikai behatásoktól, valamint könnyen tisztítható, így megkönnyíti a háziasszonyok dolgát. A makacs szennyeződéseket is egyszerűen el lehet távolítani róla – így kisgyermekes családok számára ideális –, hiszen ellenáll az erősebb vegyszereknek is.

 

hírek információk
Ablakunk díszei, avagy textil & nyílászáró
Textilek ablakba és télikertbe? Természetesen nem idegen tőlünk, hogy egy tökéletesen megválasztott nyílászárót akár eltakarva tovább fokozzuk az otthonosságérzetet, mondjuk a télikertben.
Biztonságos hőmegtartás
Lakásunk felújításakor, korszerűsítésekor kiemelt figyelmet kap egy jól záródó nyílászáró, amely nyáron hőszigetelésben, télen hőmegtartásban kiváló. A fűtési szezon beköszöntével azonban célszerű figyelmünket a biztonság felé is fordítani, és szakember segítségét kérni fűtőberendezéseink vagy kéményünk átvizsgálásában.