MENU
Hírek, információk

Ajtók az ön igényeire szabva

Ajtók az ön igényeire szabva Ha építkezünk vagy lakást felújítunk, szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy a különböző építési elemek, berendezések méretei sokszor nem passzolnak egymáshoz. Így ha már valamit rengeteg utánajárással sikerült beszereznünk, újabb tortúra vár ránk, hiszen nem biztos, hogy találunk hozzáillő kiegészítőt. De szerencsére a nyílászárók esetében nem kell emiatt aggódnunk. Nyugodtan megválaszthatjuk saját praktikussági és lakberendezési szempontjaink szerint az ajtók méretét, biztosan találni fogunk megfelelő nyílászárót.

 

 

 

 

Nyílászárók minőségi és tartós CPL fóliával borítva

 

Az Áron Ház CPL fóliás beltéri ajtói egyedi méretben rendelhetők, így bármilyen méretű ajtónyílásba illenek. Az ajtó lapját és tokját kiváló minőségű CPL fólia fedi, amely megvédi a nyílászárót a fizikai behatásoktól, valamint könnyen tisztítható, így megkönnyíti a háziasszonyok dolgát. A makacs szennyeződéseket is egyszerűen el lehet távolítani róla – így kisgyermekes családok számára ideális –, hiszen ellenáll az erősebb vegyszereknek is.

 

hírek információk
Az ajtók lehetnek akár lakásdizsek is!
A házépítés során minden részlet összefügg valamelyik másikkal. Ilyen sarkalatos pont a nyílászárók, leginkább az ajtók kiválasztása. A külső és belső összhang érdekében a forma és szín meghatározása alapkérdés.
Honlapunk hamarosan megújul!
Az Áron Ház Kft. jóvoltából a getax.hu hamarosan megújul! Visszatérő látogatóinkat, hűséges vásárlóinkat és az újonnan érkezett érdeklődőket is rendkívül széles árukészlettel, a piacon megtalálható legmagasabb minőségű nyílászárókkal várjuk vissza.