MENU
Hírek, információk

Jönnek az őszi viharok, védjük az ablakokat

Jönnek az őszi viharok, védjük az ablakokat Hamarosan beköszöntenek az őszi szelek. Hogyha megúsztuk a nyári viharokat, akkor szerencsések vagyunk, de jobb felkészülni, hogyha nem akarunk kitört ablakokat, vagy ajtóüvegeket.

Összeszedtünk néhány hasznos tanácsot, amelyekkel megelőzhetők a fenti káresetek:

1. Ha elmegyünk otthonról, mindig zárjuk be az ajtókat és ablakokat, hogy ne csapja be őket a huzat!
2. Vihar közeledtével lehetőleg áramtalanítsuk a lakást, de legalább is húzzuk ki a konnektorból a legtöbb elektromos berendezést, mert a villámcsapás okozta túláram tönkreteheti őket!
3. Az ereszt időnként tisztítsuk ki, hogy a lezúduló víz útját ne állja el az ereszcsatornában összegyűlt piszok! Viharos időben ne parkoljunk fa alá, nehogy a letört ágak, gallyak kárt tegyenek az autóban!
4. Ha már megtörtént a baj, és viharkár ért, még a helyreállítás előtt fotózzuk le a sérüléseket, és minél hamarabb jelentsük be a kárt a biztosítónak!
hírek információk
OTP-s hitel már az Áron Háznál is!
Sajnos nagyon sok régi építésű házon, panelházon napjainkra tönkrement, megvetemedett a legtöbb nyílászáró és a lakók bármilyen utólagos szigetelési módszerhez folyamodnak, már nem akadályozható meg a meleg levegő elszökése vagy a zaj beáramlása a réseken át.
Hangszigetelt ajtó a nyugalomért
Egy lakásban az ajtóknak igen komoly szerepük van, hiszen ezek biztosítják a lakásban élő emberek számára a magánszférát azzal, hogy elzárják egymástól az egyes helyiségeket. Néha mindenki vágyik egy kis magányra, az ajtónak köszönhetően pedig ezt meg is kaphatjuk, még akkor is, ha lakásunkat több emberrel osztjuk meg. Ahhoz azonban, hogy az egyedüllét, a magánszféra érzése tökéletes legyen, fontos lenne az is, hogy ne is halljuk az épületben tartózkodó többi embert. Szerencsére ma már erre is van egy remek megoldás, mégpedig a hangszigetelt ajtó.