MENU
Hírek, információk

Jönnek az őszi viharok, védjük az ablakokat

Jönnek az őszi viharok, védjük az ablakokat Hamarosan beköszöntenek az őszi szelek. Hogyha megúsztuk a nyári viharokat, akkor szerencsések vagyunk, de jobb felkészülni, hogyha nem akarunk kitört ablakokat, vagy ajtóüvegeket.

Összeszedtünk néhány hasznos tanácsot, amelyekkel megelőzhetők a fenti káresetek:

1. Ha elmegyünk otthonról, mindig zárjuk be az ajtókat és ablakokat, hogy ne csapja be őket a huzat!
2. Vihar közeledtével lehetőleg áramtalanítsuk a lakást, de legalább is húzzuk ki a konnektorból a legtöbb elektromos berendezést, mert a villámcsapás okozta túláram tönkreteheti őket!
3. Az ereszt időnként tisztítsuk ki, hogy a lezúduló víz útját ne állja el az ereszcsatornában összegyűlt piszok! Viharos időben ne parkoljunk fa alá, nehogy a letört ágak, gallyak kárt tegyenek az autóban!
4. Ha már megtörtént a baj, és viharkár ért, még a helyreállítás előtt fotózzuk le a sérüléseket, és minél hamarabb jelentsük be a kárt a biztosítónak!
hírek információk
Áll néma csend & 8211; hangszigetelő ajtók a mindennapokban
A hangszigetelő ajtó szerepe a mindennapokban igen nagy lehet – hiszen sok esetben jól jön, ha az egyik helyiségben vagy lakásban keletkező hangokat el tudjuk fojtani vagy éppen rejteni, hogy így másokat ne zavarjanak, vagy ne szerezzenek tudomást róluk. Bármilyen célból is van szükségünk a hangszigetelésre, az Áron Ház Kft.-nél megtaláljuk, amire szükségünk van.
Lucfenyőajtók - lucfenyők, a fák aggastyánai
Lucfenyőból régóta készítünk ajtókat. Az ebből a fából készülő beltéri ajtó gyártása szabványméretek és mintázatok szerint történik. A Áron Ház Kft.-nél natúr és felületkezelt kivitelben kaphatóak a fenyőkből gyártott beltéri ajtók. Minden esetben első osztályú lucfenyő alapanyagból dolgozunk.