MENU
Hírek, információk

Ajtóválasztás – belül is fontos

Ajtóválasztás – belül is fontos Az építkezések, lakásfelújítások folyamán a sok feladat és munka között a háttérbe szorulhat a megfelelő beltéri ajtók kiválasztása. Pedig nem csak a bejárati nyílászárónál fontos a megfelelő modellek kiválasztása.

Lakásfelújítások és építkezések során rengeteg feladattal kell szembenéznie a tervezőnek és a kivitelezőnek egyaránt. Pláne nagy fába vágja a fejszéjét az, aki saját maga fog bele a felújításba. A megfelelő ablakok és bejárati ajtók kiválasztása – csupán a biztonság és a szigetelés miatt – lényeges, mindig szem előtt lévő szempont. Azonban az embereknek egy része, ha megvannak a külső nyílászárók, hajlamos kevesebbet foglalkozni a beltéri ajtókkal, pedig azok kiválasztása sokkal többet jelent, mint egy nyílást záró szerkezetet megvásárolni.

Az egyes szobák, helységek egymástól való elválasztásánál sokkal többet tesz egy beltéri ajtó, hiszen otthonunk egyik fontos téralkotó és térformáló eleméről van szó.

Gondoljunk csak arra, külön utánajárást, és választást igényel a megfelelő fürdőszoba, nappali, vagy kamraajtó. Emellett pedig a választék böngészése közben arra is kell gondolnunk, hogy a megvett áru tükrözni fogja az egyéniségünket, és alapvetően befolyásolja otthonunk képét, meghatározza a mindennapok kényelemérzetét is.

Könnyű azoknak, akik megtehetik, hogy belsőépítészre bízzák a tervezést. Azonban nem szükséges szakembert megbízni a feladattal, hiszen a Getax kínálatából könnyedén kiválaszthatóak a megfelelő darabok. Csupán figyelembe kell venni a stílust és az életformánkat, a bennünket körülvevő környezet színeit és formáit. Kérhetjük barátaink, ismerőseink segítségét is a választásban. Amely lehet, hogy mégsem lesz olyan könnyű, hiszen a választék óriási.
hírek információk
Erdei fenyőből ablakok
A borovi fenyőként emlegetett erdei fenyő kedvező körülmények között 20-35 m magasra is megnő. Fája nem csak az asztalosok körében népszerű, de az ajtó és ablakgyártásban is előszeretettel használják.