MENU
Hírek, információk

Nyílászárók a fürdőszobában

Nyílászárók a fürdőszobában A fürdőszobai ablakok-ajtók gyakrabban nyikorognak és deformálódnak, mint más beltéri társaik. Mit tehetünk ezek a zavaró problémák ellen?

A fürdőszobai nyílászárókra nagy gondot kell fordítanunk a kiválasztásuktól kezdve egészen a beszerelésükig. Lakásunknak ebben a helyiségében ugyanis különlegesen nagy igénybevételnek vannak kitéve mind az ajtók, mind az ablakok.

A levegő időnkénti magas páratartalma majd újbóli visszaállása a normális szintre igencsak megviseli a nyílászárókat. Olyan ez, mint amikor a kövekbe beszivárog a nedvesség és szétporlasztja őket. Persze fagy nélkül, de a faanyag legnagyobb ellensége a vizesedés. Ezért kell különösen odafigyelnünk az ajtók, ablakok anyagán és kivitelezésén kívül a szigetelésükre, valamint a megfelelő festésükre is.

Azonban jó tudni azt is, hogy egy alapos átszellőztetés feltétlenül jót tesz – legyen szó akármelyik helyiségről. Fontos az is, hogy minőségi nyílászárókat vásároljunk és munkájára igényes, megbízható és hozzáértő szakemberrel szereltessük be ezeket. A Getax Kft. által forgalmazott ajtók és ablakok a maximális esztétikai és minőségi igényeket is kielégítik, így tökéletesen megfelelők a fürdőszobákba is.
hírek információk
Alternatív ablakhasználat
Néhol egészen különös helyen bukkanunk rá az ablakokra és ajtókra. Nincs ez másként ebben a hírben sem.
Beltéri ajtók - intuitív választás
Otthonunk felújításakor górcső alá kerülhetnek meglévő beltéri ajtóink cseréi is, hiszen ha már változás, legyen az teljes. De mégis milyen módon dobhatjuk fel ajtóink változtatásával a meglévő hangulatot és mihez is érdemes igazán tartani?