MENU
Hírek, információk

Elszigetelve - környezetvédő nyílászárók

Elszigetelve - környezetvédő nyílászárók A Getax által forgalmazott ablakok hatalmas választékban állnak a vásárlók rendelkezésére. Emellett nem csak esztétikusak, hanem kiváló szigeteléssel is rendelkeznek.

Az ablakválasztás mindig sarkalatos pontja a felújításoknak, vagy az építkezéseknek. Igen fontos, hogy színben, formában, és üvegben a környezethez, és az épülethez illő, elegáns nyílászáró kerüljön a helyére.

Azonban a választást nem elég csupán esztétikai szempontok alapján meghozni. Fontos megkérdezni szakembereket is a vásárlás előtt. Minden házhoz, lakáshoz más és más típusú ablak a megfelelő, legyen szó az anyagáról, kialakításáról, vagy akár arról, hogy az épület mely részére - déli, vagy északi, árnyékos, vagy napsütötte - kerül.

A nyílászárók minőségét, a készítéséhez felhasznált anyagokon kívül nagyban befolyásolja, hogy milyen hő és hangszigeteléssel rendelkeznek. Az emelkedő energiaárak korában egyre fontosabb, hogy mennyit segít egy ablak, vagy ajtó abban, hogy az épület tulajdonosa mennyit spórolhat a fűtésszámláján. Emellett az sem mindegy, hogy mennyi zaj szűrődik be az utcáról.

A Getax kínálatában megtalálhatja az önnek leginkább megfelelő kialakítású, műanyag, vagy fa (laminált fenyőből, tölgyből vagy vörös mentából készült), kiváló hő és hangszigetelő hatással rendelkező nyílászárókat!
 
hírek információk
Törött ablak
A "törött ablak" elmélet alapján gondolják újra a budapesti közterületi és közbiztonsági állapotokat. A városvezetés a New Yorkot nyolc éven át irányító Rudolph Giuliani politikáját kívánja követni.
Nyílászáró stílusok
Az épületek nyílásait le kellett zárni. Ez az építészet fejlődése során sok fejtörést okozott a tervezőknek, hiszen közben biztosítani kellett azt is, hogy a világosság bejusson a szobákba.Így alakultak ki a nyílászáró stílusok.