MENU
Hírek, információk

Hangszigetelő ajtók a nyugalmas órákért

Hangszigetelő ajtók  a nyugalmas órákért Gyermekkoromban a szüleim mindig rám szóltak a lépcsőházban, hogy ne beszéljek, mert visszhangos és behallatszik a lakókhoz. Manapság erre már senki sem figyelt, traccsparti és randalírozás, mindenkinek mindent szabad, ugyanakkor mindenki szenved ettől a kivédhetetlennek tűnő zajforrástól.

Ne törődjön bele, válasszon hangszigetelő ajtót a Getax kínálatából!

 

 

 

 

Hangos életmódot folytat? Szereti hangosan nézni a tévét, vagy nem szívesen fogja vissza magát az új hi-fi berendezés hallgatása közben? Igazán figyelmes, hogy a lakótársakra is gondol! Biztosan megtalálja a megfelelő hangszigetelő ajtót választékunkban!

 

 

Nem csak lakások, de irodák, tárgyalók és egyéb funkciójú helyiségek praktikus és nélkülözhetetlen kiegészítője is lehet egy kiváló minőségű és esztétikus hangszigetelt ajtó. Ha fontos, hogy ne hallhassa más, hogy mi történik zárt ajtók mögött (beszélgetés, tárgyalás, telefonok stb.) válasszon hangszigetelt ajtót a Getaxnál. Hangszigetelt ajtóink eltérő erősségű hangokra (decibelben megadva) vannak optimalizálva.

hírek információk
A korszerű nyílászárókról - a tömítés
A tavasz beköszöntével talán felmerül bennünk a kérdés, hogy saját megújulásunkon túl otthonunk komfortosabbá tételére, szépítésére melyik lehetőség a legkézenfekvőbb. Régi, elavult nyílászárók esetén elgondolkodtató, megérett-e az idő a cserére. A döntéshez és a választás megkönnyítéséhez néhány gondolat lehetőségeinkről.
Modern idők – nem luxus a profi ablak
Ahhoz, hogy kiválaszthassuk a helységnek megfelelő ablakokat, ajtókat hosszas egyeztetésre van szükség a tervezővel, és nekünk sem árt tisztában lenni néhány alapvető dologgal.