MENU
Hírek, információk

Hangszigetelő ajtók a nyugalmas órákért

Hangszigetelő ajtók  a nyugalmas órákért Gyermekkoromban a szüleim mindig rám szóltak a lépcsőházban, hogy ne beszéljek, mert visszhangos és behallatszik a lakókhoz. Manapság erre már senki sem figyelt, traccsparti és randalírozás, mindenkinek mindent szabad, ugyanakkor mindenki szenved ettől a kivédhetetlennek tűnő zajforrástól.

Ne törődjön bele, válasszon hangszigetelő ajtót a Getax kínálatából!

 

 

 

 

Hangos életmódot folytat? Szereti hangosan nézni a tévét, vagy nem szívesen fogja vissza magát az új hi-fi berendezés hallgatása közben? Igazán figyelmes, hogy a lakótársakra is gondol! Biztosan megtalálja a megfelelő hangszigetelő ajtót választékunkban!

 

 

Nem csak lakások, de irodák, tárgyalók és egyéb funkciójú helyiségek praktikus és nélkülözhetetlen kiegészítője is lehet egy kiváló minőségű és esztétikus hangszigetelt ajtó. Ha fontos, hogy ne hallhassa más, hogy mi történik zárt ajtók mögött (beszélgetés, tárgyalás, telefonok stb.) válasszon hangszigetelt ajtót a Getaxnál. Hangszigetelt ajtóink eltérő erősségű hangokra (decibelben megadva) vannak optimalizálva.

hírek információk
Bejárati ajtók - sokszínűség az első lépéseknél
Kiemelt helyet foglal el otthonunk összképének alakításában egy megfelelően megválasztott bejárati ajtó. Nyílászáróinknak ezen fajtájával szembesül először a lakásunk előtt türelmetlenül toporgó vendégsereg, míg az ajtóhoz sietünk, nem mindegy tehát, milyen látvánnyal kell beérniük.