MENU

Üdvözöljük az Áron Ház Kft. legújabb weboldalán!


Legfontosabb feladatunknak azt érezzük, hogy az Ön pénzügyi, esztétikai, valamint műszaki elvárásait megismerve az elképzelésének legjobban megfelelő termékkel szolgáljuk ki Önt egy szakszerű felvilágosítást követően. 

 

Széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy versenyezni tudjunk a piaci árakkal és kielégítsük a legmagasabb igényeket is.


Cégünk fő profilja a fa és műanyag ablakok, bejárati ajtók és beltéri ajtók értékesítése.

Kínálunk továbbá árnyékolástechnikai kiegészítőket, párkányokat, könyöklőket, tetőablakokat és garázskapukat.

 

Nyílászáróink, beltéri ajtóink vagy éppen redőnyeink között válogatva a legkiválóbb minőségű termékekkel találkozhat. A korrekt tájékoztatás igényének megfelelően a honlapunkon található árakat táblázatokban csoportosítva szemezgetheti, ezáltal is nyitva hagyva Ön előtt a választás lehetőségét.

 

Ha palettánkon az Ön által megadott keresés alapján nem találja a kívánt terméket, kérjük ez esetben is keresse bizalommal kollégáinkat az ajánlatkérés menüpontban illetve a megadott telefonos, e-mail elérhetőségek valamelyikén. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, segítségükkel talán a választás is könnyebbé válik.

 

Ne feledje tehát: minőség, garancia, képzett szakemberek! A döntés pedig Önnél.

 

Várjuk megrendelőink népes táborában!

 Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Milyen a tökéletes bejárati ajtó? Sajnos nincs nálunk a titkos recept, nem létezik olyan megoldás, mely minden ember számára tökéletesen kielégítő lenne. Éppen ezért oldalunkon a bejárati ajtók széles kínálatából válogathatnak látogatóink, melyek között standard és prémium kategóriás termékek egyaránt megtalálhatóak.
Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

Egy beltéri ajtó, tartozzon az akár egy fürdőszobához, akár egy irodai tárgyalóhoz, elvárásokat ébreszt bennünk a mögötte rejlő helyiség iránt. A tökéletesen megválasztott beltéri ajtó nem csak az ízlésünknek felel meg, de tökéletesen illeszkedik környezetéhez és megfelelően prezentálja a helyiséget, ahova vezet.
Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók

Ha Ön is azt szeretné, hogy otthona bejárati ajtaja ne csupán mutatós legyen, de fokozott védelmet nyújtson családjának és értékeinek, akkor egy több ponton záródó biztonsági ajtó az ideális megoldás. Ezen bejárati ajtók alapvető jellemzője az elképesztő ellenállás a külső fizikai behatásokkal szemben.
Hangszigetelő ajtók

Hangszigetelő ajtók

Számos olyan helyzet adódik az életben, amikor egy ajtó tökéletes hangszigetelése kiemelten hasznos lehet a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Ne mondjon le a szórakozásról, a teljes életről a szomszédokkal való jó viszony megóvása érdekében!
Műanyag ablakokok

Műanyag ablakokok

A fehér színű nyílászárók legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen lakberendezési stílushoz, bármilyen színhez tökéletesen illeszkednek. Ráadásul elképesztően széles körben alkalmazhatóak a legkülönbözőbb műszaki megoldásokra is.
Fa nyílászárók

Fa nyílászárók

A natúr fa nyílászárók napjainkban legalább olyan kiválóan szigetelnek, mint a műanyag ablakok, ráadásul a természetesség érzését nyújtják és könnyen beilleszthetőek számos építészeti stílusba is.
Tetőablakok

Tetőablakok

Tetőablak választékunk kialakításánál az elsődleges szempont az volt, hogy Ön a legjobb minőséget találja meg oldalunkon, kedvező áron. Napjainkban egy jó marketinggel felépített márkanév sokak szemében egyenlő a kiváló minőséggel, amivel azonban garantáltan egyenlő, az a magasabb árkategória.
Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Kínálatunkban a redőnyök mindkét alaptípusát megtalálja. A felső tokos, más néven fölészerelt redőny kizárólag az ablak beépítésével egyidőben szerelhető be, az ablak tetején helyezkedik el, doboza pedig a laktérből hozzáférhető, szerelhető.
Párkányok, könyöklők

Párkányok, könyöklők

Az oldalunkon fellehető alumínium párkányok mindegyike hosszú távú, gyakorlatilag életre szóló megoldás, azonban több is ennél, hiszen a RAL színskála színeiben választható, így ízléses, esztétikus kiegészítői lehetnek az Ön otthonának is.


Termékajánló: Porta STYL
Porta STYL
Ami ezt az ajánlatot kivételessé teszi, az az ajtó dekorációs értékeinek sokoldalúsága a helyiség egyéni látásmóddal való megközelítése.

A helyiséget, a mintatervezésnek köszönhetően, termékeink érdekessé teszik, mely ügyfeleink legmagasabb elvárásainak is eleget tesz.

A matt üvegezés a helyiségnek intimitást és érdekes fényeffektust kölcsönöz. Ezeket a modelleket elsősorban a belsőterek tervezésénél
kreatív szemléletű ügyfeleinknek kínáljuk.

A standard „méhviasz” típusú kitöltést fúrt forgácslemezzel lehet felváltani, melyet jobb tűrőképesség és akusztikai szigetelés jellemez.
36 765 Ft + ÁFA -tól
SZáRNYSZERKEZET
A szárny kitöltését stabilizáló „méhviasz” betét vagy rétegelt lemezből készített belső kerettel erősített furatos faforgácslap. A keret a kitöltéssel együtt kétoldalt HDF lemezzel van borítva.

éLKIALAKíTáS
„K” szárnyprofi l. Az ajtó mindkét oldalsó és felső éle a szárny színével azonos élzáró fóliával van kezelve.

FELüLET
A szárny Portadecor lamináttal borítva. Az MDF keret a szárny színével azonos színű lamináttal borítva.TíPUS
Egyszárnyú és kétszárnyú mindegyik mintában. A szárnyak egyszárnyú tolóajtó verzióban is kialakíthatóak – pant és ütközőszigetelés nélkül, bármely alsó keretbe padlóhoz erősített vezetősín elhelyezéséhez vájat marható (az ajtótok tartozéka).

KIEGéSZíTŐK – alapáron
• Két csappant
• három pant „100” vagy „110” méretű ajtó esetében
• Zár: normál kulccsal, fürdőszobazárral vagy cilinderbetétes zárral
• üvegminta: matt edzett vagy „tölgyfakéreg”
• Kerek fogantyú (tolóajtókhoz).

KIEGéSZíTŐK – felárral
• Szellőzőrács vagy -gyűrű
• Szellőzőrés
• Kilincs címkével
• Harmadik pant „60”, „70”, „80”, „90” méretű ajtószárnyak esetén
• Rövidítéshez való előkészítés max. 60 mm 1
• Pantsapka
• Tolóajtózár oldalsó fogantyúkkal (tolóajtókhoz)

SZáRNYMéRETEK
Egyszárnyú: „60”, „70”, „80”, „90”, „100” , „110” 2.
Kétszárnyú: „120” - „200” 3.

AJTóTOK
• Minimax ajtótok, állandó szélességű 60 mm és 100 mm
• Porta SYSTEM szabályozható ajtótok
• PRESTIGE szabályozható ajtótok
• Fém ajtótok.

FIGYELEM:
1 Rövidítéshez való előkészítés felarral a „méhviasz” kitöltésű ajtószárnyakra vonatkozik. A „furatos lemez” kitöltés alapból magában foglalja a rövidítést.
2 Csak „furatos forgácslemez” kitöltéssel kapható. üvegezési méret – úgy, mint a „100” méret esetében.
3 Kétajtólapú ajtóknál az ajtólapméretek tetszőlegesen párosíthatók.hírek információk
Billentőlétra - technikai megoldás az árnyékolástechnikában
A redőny, mint az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb árnyékolástechnikai eszköz népszerűségét sokoldalúsága adja, mely szerint szinte bármely nyílászárótípushoz kiválóan csatlakoztatható. Köszönhető ez többek között az ún. billentőlétrának, amely nemcsak szerves részét képezi redőnyünknek, hanem mozgathatóságát is nagymértékben befolyásolja.
Ablakcsere pályázat 2014
Az „Otthon Melege Program” keretében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014 őszétől kezdődően 1,1 milliárd forintos kerettel támogatja lakóépületek elavult homlokzati nyílászáróinak cseréjét. A támogatáshoz pályázat révén lehet hozzájutni, érdemes sietni, hiszen pályázatokat a beérkezés sorrendjében bírálják el, és a keret hamar kimerülhet!