MENU
Hírek, információk

Fontos szempont: a szellőzés!

Fontos szempont: a szellőzés! Ha nyílászárócsere előtt állunk, jó, ha alaposan átgondoljuk, milyen fűtésrendszerrel rendelkezünk. A nyílt égésterű berendezések, például a cserépkályhák, cirkóberendezések és kandallók ugyanis egészen más szellőzési kritériumokat követelnek.

Ezeknek a készülékeknek a használatánál különösen fontos, hogy a lakásunk, házunk megfelelő légcseréléssel rendelkezzen. Ehhez nem elegendőek a napközbeni szellőztetések – a levegő alapos és folyamatos áramlására van szükség.

 

A mai, modern ablakok, ajtók szinte tökéletesen lezárják a nyílásokat, így a korábban ott is szellőző lakásunkban szakszerű megoldások híján benn rekedhetnek a különböző mérges gázok és káros égéstermékek.

 

Kérjük ki kéményseprő véleményét, mielőtt ilyen beruházásba kezdenénk! Szakszerű anyagok és technikák felhasználásával, és hozzáértő szakemberek alkalmazásával minimálisra csökkenthetjük a nem megfelelő szellőzésből eredő veszélyeket.

hírek információk
Bejárati ajtók - sokszínűség az első lépéseknél
Kiemelt helyet foglal el otthonunk összképének alakításában egy megfelelően megválasztott bejárati ajtó. Nyílászáróinknak ezen fajtájával szembesül először a lakásunk előtt türelmetlenül toporgó vendégsereg, míg az ajtóhoz sietünk, nem mindegy tehát, milyen látvánnyal kell beérniük.