MENU
Hírek, információk

Hangszigetelt ajtó a nyugalomért

Hangszigetelt ajtó a nyugalomért Egy lakásban az ajtóknak igen komoly szerepük van, hiszen ezek biztosítják a lakásban élő emberek számára a magánszférát azzal, hogy elzárják egymástól az egyes helyiségeket. Néha mindenki vágyik egy kis magányra, az ajtónak köszönhetően pedig ezt meg is kaphatjuk, még akkor is, ha lakásunkat több emberrel osztjuk meg. Ahhoz azonban, hogy az egyedüllét, a magánszféra érzése tökéletes legyen, fontos lenne az is, hogy ne is halljuk az épületben tartózkodó többi embert. Szerencsére ma már erre is van egy remek megoldás, mégpedig a hangszigetelt ajtó.

Ha hangszigetelt ajtókat használunk, biztosak lehetünk abban, hogy a velünk lakó többi emberrel nem fogjuk egymást zavarni, ugyanis sem az ő zajongásuk nem hallatszik ki a szobából, sem pedig a miénk.

Így nyugodtan hódolhatunk például az olyan szenvedélyeinknek, mint a hangos zenehallgatás, ugyanis nem kell attól tartanunk, hogy zavarjuk vele a többieket. Kínálatunkban többféle hangszigetelt ajtó is szerepel, melyek közül igényei szerint választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt.

hírek információk
OTP-s hitel már az Áron Háznál is!
Sajnos nagyon sok régi építésű házon, panelházon napjainkra tönkrement, megvetemedett a legtöbb nyílászáró és a lakók bármilyen utólagos szigetelési módszerhez folyamodnak, már nem akadályozható meg a meleg levegő elszökése vagy a zaj beáramlása a réseken át.
Hőáthidalás redőnytokkal
A rejtett redőny kivitelezéséhez a kőművesnek, az ablakosnak, és a redőnyösnek összhangban kell lenniük. A lépcsős áthidaló erősen leszűkíti a szigetelés lehetőségét a redőnytok mögött.