MENU
Hírek, információk

Áll néma csend & 8211; hangszigetelő ajtók a mindennapokban

Áll néma csend & 8211; hangszigetelő ajtók a mindennapokban A hangszigetelő ajtó szerepe a mindennapokban igen nagy lehet – hiszen sok esetben jól jön, ha az egyik helyiségben vagy lakásban keletkező hangokat el tudjuk fojtani vagy éppen rejteni, hogy így másokat ne zavarjanak, vagy ne szerezzenek tudomást róluk. Bármilyen célból is van szükségünk a hangszigetelésre, az Áron Ház Kft.-nél megtaláljuk, amire szükségünk van.

A cég kínálatában most a legjobb minőségű hangszigetelt ajtók akciós áron vásárolhatóak meg, így biztosak lehetünk benne, hogy egy hang sem szűrődik majd ki onnan, ahonnan nem akarjuk. A kínálatból olyan ajtót választhatunk, amilyen az igényeinknek éppen megfelel, hiszen az egyes darabok különböző dB értékekre lettek optimalizálva.

Ezek az olcsó hangszigetelt ajtók igazi csúcsminőséget képviselnek, a panel hangszigetelt ajtók csúcskategóriáját. Nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy másokat zavar a hangos zene, vagy hogy rossz fülbe jutnak bizonyos információk. Ezért érdemes még most lecsapni rájuk, hiszen ezeknél az akciós áraknál kedvezőbbet máshol nem találni!
 

hírek információk
Aki hadat üzent az unalmas garázsajtóknak
Thomas Sasenbach cége azzal foglalkozik, hogy garázsajtókra gyárt nem mindennapi posztereket. A projekt annyira sikeres, hogy már belső ajtókra és készülnek nem mindennapi grafikák.
Hogy ne jöjjön túl sok fény - ablakredő
Az ablakredő szót egyre kevesebben használják, talán azért, mert a klasszikus értelemben vett redők kezdenek eltűnni. A kifejezés az ablakon kivül alkalmazott szerkezetet jelenti, amelynek az a célja, hogy a ház belső helyiségeitől az erős napvilágosságot elfogja.