MENU
Hírek, információk

Áll néma csend & 8211; hangszigetelő ajtók a mindennapokban

Áll néma csend & 8211; hangszigetelő ajtók a mindennapokban A hangszigetelő ajtó szerepe a mindennapokban igen nagy lehet – hiszen sok esetben jól jön, ha az egyik helyiségben vagy lakásban keletkező hangokat el tudjuk fojtani vagy éppen rejteni, hogy így másokat ne zavarjanak, vagy ne szerezzenek tudomást róluk. Bármilyen célból is van szükségünk a hangszigetelésre, az Áron Ház Kft.-nél megtaláljuk, amire szükségünk van.

A cég kínálatában most a legjobb minőségű hangszigetelt ajtók akciós áron vásárolhatóak meg, így biztosak lehetünk benne, hogy egy hang sem szűrődik majd ki onnan, ahonnan nem akarjuk. A kínálatból olyan ajtót választhatunk, amilyen az igényeinknek éppen megfelel, hiszen az egyes darabok különböző dB értékekre lettek optimalizálva.

Ezek az olcsó hangszigetelt ajtók igazi csúcsminőséget képviselnek, a panel hangszigetelt ajtók csúcskategóriáját. Nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy másokat zavar a hangos zene, vagy hogy rossz fülbe jutnak bizonyos információk. Ezért érdemes még most lecsapni rájuk, hiszen ezeknél az akciós áraknál kedvezőbbet máshol nem találni!
 

hírek információk
Tetőablakkal a térnövelésért
Ma már nem ritka, hogy egy viszonylag kis alapterületű ház lakóterét úgy növeljük, hogy kihasználjuk a tetőteret, és azt építjük be. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a házban igen praktikusan rendezzük el a helyiségeket. Mivel azonban a tetőtér speciális tulajdonságokkal rendelkezik, nem tudjuk ugyanazzal a módszerrel beépíteni, mint ahogy egy földszintet. Egy bizonyos magasság után ugyanis dőlnek befelé a falak, emiatt külön erre a célra kifejlesztett, tetőablakokra lesz szükség.
Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak
Komolyan el kell gondolkoznia annak, aki garázskapu beépítését tervezi, hiszen számtalan típus létezik. A legfontosabb kérdés minden esetben mégis az, hogy hőszigetelt, vagy szigetelésmentes változatot választunk, hiszen a garázskapu általában az épület legnagyobb felületű nyílászárója.