MENU
Hírek, információk

Mit kér a szaki? Ablakcsere árkalkuláció

Mit kér a szaki? Ablakcsere árkalkuláció Sok komoly döntés előzi meg azt, amikor végre kettőt hátralépve megcsodálhatjuk a szépen elkészült ablakot, vagy ajtót. Egyik ezek közül az, hogy megtaláljuk a megfelelő kivitelezőt.

Azt ma már mindenki tudja, hogy nem csak a nyílászárókról, hanem a beépítés díjairól is több árajánlatot kell kérni, mire a legmegfelelőbbet megtaláljuk. Fontos azonban, hogy csak olyan árajánlatokat hasonlítsunk össze, amelyek ugyanazokat a munkafázisokat tartalmazzák. Mindenképpen érdemes olyan helyről vásárolni az ablakot, ahol a beépítést is vállalják, így ugyanis a későbbi garanciális vita nagy része kiküszöbölhető. Néhány helyen az ablakok ára már tartalmazza a kiszállás és felmérés költségét, a régi ablakok kibontását és elszállítását, valamint az újak beépítését is. Ezért ha egy ismertetőben a fentitől nagyban eltérő árakat találunk, ne dobjuk ki azonnal, inkább érdeklődjük meg, hogy mi mindent tartalmaz ez az ár.
hírek információk
Társasházi csend - nem elérhetetlen álom
A társasházi acél bejárati ajtók titka, hogy elképesztően tartósak, mégis a lehető legegyszerűbb, minőségi alapanyagokból készülnek. Hanggátlásuk magas, a tökéletes zárás garanciája pedig a beépített központi zár, mely típustól függően 12–16 ponton záródik.