MENU
Hírek, információk

Ajtók, ablakok és redőnyök akciós áron

Ajtók, ablakok és redőnyök akciós áron Legszívesebben felújítaná az otthonát, de jelenleg nincs rá anyagi kerete? Már a nyílászárók cseréjével is jelentős esztétikai változást és költségmegtakarítást érhet el. Az új ajtók és ablakok ugyanis tökéletesen szigetelnek, így nyáron nem engedik be a meleget, télen pedig a hideget, a redőny pedig hatékonyan zárja ki a tűző napsugarakat.

 

Ha a fenti okok miatt ön is egy új nyílászáró vásárlásán gondolkozik, de nem talált még megfelelő árú modellt, hadd ajánljuk figyelmébe akciós ajtóinkat, ablakainkat és redőnyeinket.

 

Folyamatos akciók a Getax.hu oldalán

 

Folyamatos akciókkal jelentkezünk: érdemes időről időre visszatérnie oldalunkra, hogy rövid időn belül találjon az igényeinek és elképzeléseinket megfelelő ajtót vagy ablakot. Jelenlegi akciós termékeink között vannak például magas minőségű, faforgácslemezből vagy farostlemezből készült Amber beltéri ajtók: a megerősített, kopásálló felső réteggel rendelkező nyílászárók hét különböző színben választhatók. Ha tömör fa ajtót keres, válasszon a Soldat 1. osztályú borovi fenyőből gyártott nyílászárók közül. Ha pedig más elképzelése van, nézze meg a többi akciós ajánlatot!

hírek információk
Hangszigetelő ajtók a nyugalmas órákért
Gyermekkoromban a szüleim mindig rám szóltak a lépcsőházban, hogy ne beszéljek, mert visszhangos és behallatszik a lakókhoz. Manapság erre már senki sem figyelt, traccsparti és randalírozás, mindenkinek mindent szabad, ugyanakkor mindenki szenved ettől a kivédhetetlennek tűnő zajforrástól.