MENU
Hírek, információk

Ajtók, ablakok és redőnyök akciós áron

Ajtók, ablakok és redőnyök akciós áron Legszívesebben felújítaná az otthonát, de jelenleg nincs rá anyagi kerete? Már a nyílászárók cseréjével is jelentős esztétikai változást és költségmegtakarítást érhet el. Az új ajtók és ablakok ugyanis tökéletesen szigetelnek, így nyáron nem engedik be a meleget, télen pedig a hideget, a redőny pedig hatékonyan zárja ki a tűző napsugarakat.

 

Ha a fenti okok miatt ön is egy új nyílászáró vásárlásán gondolkozik, de nem talált még megfelelő árú modellt, hadd ajánljuk figyelmébe akciós ajtóinkat, ablakainkat és redőnyeinket.

 

Folyamatos akciók a Getax.hu oldalán

 

Folyamatos akciókkal jelentkezünk: érdemes időről időre visszatérnie oldalunkra, hogy rövid időn belül találjon az igényeinek és elképzeléseinket megfelelő ajtót vagy ablakot. Jelenlegi akciós termékeink között vannak például magas minőségű, faforgácslemezből vagy farostlemezből készült Amber beltéri ajtók: a megerősített, kopásálló felső réteggel rendelkező nyílászárók hét különböző színben választhatók. Ha tömör fa ajtót keres, válasszon a Soldat 1. osztályú borovi fenyőből gyártott nyílászárók közül. Ha pedig más elképzelése van, nézze meg a többi akciós ajánlatot!

hírek információk
A tél nem ablakcsereszezon – óriási tévedés!
A köztudatban az terjedt el, hogy a téli időszak nem alkalmas az ablakcserére, mert a hideg idő megakadályozza a rögzítőanyagok kötését-száradását, és egyébként is a munkálatok alatt kihűl a lakás. Hadd cáfoljuk meg ezeket a tévhiteket!
Nyílászáró-csere – tiszta kilátások
Egyre többen vágnak bele manapság a régi, fakeretes ablakaik cseréjébe, annak reményében, hogy ezzel javul a hő- és hangszigetelés, illetve, hogy a lakásuk/házuk ablakai innovatívabbak és könnyebben kezelhetőek lesznek ezután. A legtöbb esetben a csere eredménye elégedettséggel tölti el a háziakat, azonban érdemes arról is tájékozódni, hogy mivel járnak a munkálatok, nehogy valami váratlanul érjen, vagy nagyobb nehézségeket okozzon, mint ahogy számítottunk rá.