MENU
Hírek, információk

Mi a teendő, ha átverte a kivitelező?

Mi a teendő, ha átverte a kivitelező? Mint bármely más szolgáltatásnál is, amennyiben nem választjuk ki jól a nyílászárót cserélő szakembert, előfordulhat, hogy átvernek minket. Az alábbiakban egy felháborodott megrendelő problémája olvasható:

Lakásszövetkezetünkkel kötöttünk szerződést ablakcsere ügyben. Ők egy céget bíztak meg ezzel a feladattal, akik minősíthetetlen munkát végeztek. Az erkélyajtónk fa tiplivel van kitámasztva. Reklamáltunk a szövetkezetnél már kétszer is, de nem reagáltak rá. Annyit tudunk csak biztosan, hogy a cég eltűnt. Mit tudok tenni? Vihetem-e bíróságra az ügyet?

A szakmai tanács: A szövetkezet és a vállalkozó közötti szerződés ismeretében lehetne meghatározni a lehetőségeiket, de az elmondottak alapján a bírósági utat sem lehet kizárni. Ennek azonban csak akkor van értelme, ha a cég még megtalálható. Amennyiben nem, úgy nincs kivel szemben fellépni.
hírek információk
Nyílászárók a garázson
A Áron Ház Kft. a garázskapuk hatalmas választékát kínálja megrendelőinek. Akár szekcionált, billenő, vagy automata kapukról legyen szó, nálunk megtalálja, az önnek legmegfelelőbb változatot!