MENU
Hírek, információk

Aki hadat üzent az unalmas garázsajtóknak

Aki hadat üzent az unalmas garázsajtóknak Thomas Sasenbach cége azzal foglalkozik, hogy garázsajtókra gyárt nem mindennapi posztereket. A projekt annyira sikeres, hogy már belső ajtókra és készülnek nem mindennapi grafikák.

A cég által forgalmazott garázsajtóposzterek 170–300 euró közti árért lehetnek azoké, akik szeretnék, ha mindenki megbámulná házukat. Alkotójuk, Thomas Sasenbach arra tette fel az életét, hogy az unalmas ajtók helyét becsapós festmények vegyék át.

A garázsajtók általában szürkék és csúnyák, és gyakorta elrontják egy nagyon szép állapotban tartott ház összképét – mondja Sassenbach. A szemtévesztően életszerű háromdimenziós rajzok sikerét az is mutatja, hogy minden szomszédunk és az összes járókelő megáll majd, hogy meg­csodálja ajtónkat.

A „garázsajtóposzter-biznisz” sikerét mutaja, hogy az alapító továbbfejlesztette ötletét: már belső ajtókra is készít fotófóliákat, így a konyhaajtó is nézhet úgy ki, mint egy fotocellás liftajtó vagy egy függőhíd az Andokban...
hírek információk
Kezelési útmutató
Nem elég egy ajtót megvenni, hanem folyamatosan karban kell tartanunk, hogy hosszú ideig szolgálhasson. Nem mindegy azonban, hogy milyen eszközökkel és módszerekkel végezzük el mindezt. Az alábbi rövid leírásban egy-két hasznos tanáccsal szolgálunk.
Natúr fa nyílászárók
A fa nemes anyag: szép, természetes, tartós, és segítségével egy darabka természetet csempészhetünk az otthonunkba. Számtalan árnyalatúra pácolhatjuk ízlésünk szerint, de anélkül, natúr változatban is a lakás vagy a ház dísze lehet. Az egyszerű formákat és a természetes megoldásokat kedvelő skandináv stílus rajongói előnyben részesítik a natúr fát, hiszen olcsóbb, mint a pácolt, illetve, ha az évek során besötétedne, egyszerűen le kell csiszolni a felső rétegét, és máris régi fényében pompázhat.