MENU
Hírek, információk

Aki hadat üzent az unalmas garázsajtóknak

Aki hadat üzent az unalmas garázsajtóknak Thomas Sasenbach cége azzal foglalkozik, hogy garázsajtókra gyárt nem mindennapi posztereket. A projekt annyira sikeres, hogy már belső ajtókra és készülnek nem mindennapi grafikák.

A cég által forgalmazott garázsajtóposzterek 170–300 euró közti árért lehetnek azoké, akik szeretnék, ha mindenki megbámulná házukat. Alkotójuk, Thomas Sasenbach arra tette fel az életét, hogy az unalmas ajtók helyét becsapós festmények vegyék át.

A garázsajtók általában szürkék és csúnyák, és gyakorta elrontják egy nagyon szép állapotban tartott ház összképét – mondja Sassenbach. A szemtévesztően életszerű háromdimenziós rajzok sikerét az is mutatja, hogy minden szomszédunk és az összes járókelő megáll majd, hogy meg­csodálja ajtónkat.

A „garázsajtóposzter-biznisz” sikerét mutaja, hogy az alapító továbbfejlesztette ötletét: már belső ajtókra is készít fotófóliákat, így a konyhaajtó is nézhet úgy ki, mint egy fotocellás liftajtó vagy egy függőhíd az Andokban...
hírek információk
Az ajtók lehetnek akár lakásdizsek is!
A házépítés során minden részlet összefügg valamelyik másikkal. Ilyen sarkalatos pont a nyílászárók, leginkább az ajtók kiválasztása. A külső és belső összhang érdekében a forma és szín meghatározása alapkérdés.
Beépítési útmutató
Az alábbi leírásban az utólag beépíthető standard bejárati és beltéri ajtók beépítési módját mutatjuk be lépésenként. Bár a művelet házilag is kivitelezhető, mi mindenképpen javasoljuk, hogy a munkát szakemberrel végeztesse el.