MENU
Hírek, információk

Felülvilágító ablak - korszakváltás a nyílászárók világában

Felülvilágító ablak - korszakváltás a nyílászárók világában Tetőtér vagy akár egyszintes lak esetén a nappali bevilágítására korszakalkotó megoldással álltak elő a fejlesztők néhány éve. A fény szerelmeseinek – és ugyan melyikünk nem az – a normál tetőtéri ablak helyett ma már a gyártók és forgalmazók felülvilágító kupola formájában is állnak rendelkezésére.

Mi különbözteti meg ezt a korszakalkotó megoldást hagyományos társaitól? A legszembetűnőbb egyedi kialakítása, amely egy laikus számára is nyilvánvalóvá teszi, hogy itt nem a jól megszokott sík formákkal áll szemben. A formabontó kialakítás karöltve jár a fényárral, meglepődve fogjuk ugyanis tapasztalni a nyílászárók ezen fajtájánál hogy mind a hőn áhított napsugarak, mind szellőztetés esetén a friss levegő könnyedén teret nyer otthonunkban.

További, nyílászárótól elvárható tulajdonsága, hogy dupla üvegezésének köszönhetően kiváló hő-, hangszigetelő, az esőzaj tompításában pedig verhetetlen. A kényelem szerelmeseinek távirányítóval működtethető megoldás is rendelkezésére áll, illetve ha már egy kis félhomályra vágyik, a szintén távirányítóval működtethető harmonikaroló segítségével ez sem akadály.


hírek információk
Aki hadat üzent az unalmas garázsajtóknak
Thomas Sasenbach cége azzal foglalkozik, hogy garázsajtókra gyárt nem mindennapi posztereket. A projekt annyira sikeres, hogy már belső ajtókra és készülnek nem mindennapi grafikák.
Akciós, minőségi ajtók – jó beruházás évtizedekre
A beltéri ajtó lakásunk egyik legfontosabb eleme – minden helyiséget a beltéri ajtók választanak el, szerepük óriási nem csak a lakás hőtartásában, de a magánélet megteremtésében és persze a dekorációban is. Ezért tehát a beltéri ajtók kiválasztása is olyan feladat, legyen szó akár lakásfelújításról vagy építkezésről, amelyet egyáltalán nem szabad elhamarkodni.