MENU
Hírek, információk

Műanyag ablakok: féltsük-e a falakat a penésztől?

Műanyag ablakok: féltsük-e a falakat a penésztől? Egyre többen és többen választják a műanyag nyílászárókat a felújításkor. Azonban még mindig többen úgy gondolják, hogy a cirkófűtés - műanyag ablak összeállítás penészes falakat eredményezhet. Mi az igazság?

Attól, hogy valaki műanyag nyílászárókat épít be, még nem lesznek feltétlenül penészesek falak. A nyílászárók gyártói pont erre az esetre kínálnak résszellőzési funkcióval ellátott ablakokat.

A nyílászáróknál a profil kiképzésén nagyon sok múlik, minél nagyobb a kamrák száma, annál kedvezőbb általában a hőszigetelési érték, és az ár is ennek függvényében változik. Ugyancsak fontos, hogy hány rétegű az üvegezés, van-e az üvegek közt gáztöltés, mint ahogy fontos az is, hogy a tok és szárny hányszoros ütköztetéssel kialakított. A választás a konkrét igényektől és a pénzügyi lehetőségektől függ.

--
hírek információk
A nyílászárócsere kulisszatitkai
A házak és lakások korszerűsítése terén a nyílászárócsere mindig is fontos téma volt. Az Ingatlanmagazin elemzését közöljük.
Elegáns ajtók vasalatai, és üvegezéseik
Az igényes minőségű, szép ajtók egyénre szabott jellegét a külön választható kilincs készletekkel, az üveges változataikat, pedig ezen túlmenően a jó ízléssel kiválasztott mintás üvegek beépítésével tehetjük teljessé. Ha kellő körültekintéssel választottuk ki beltéri ajtóinkat, és egyéb szerelvényeiket, azzal elérhetjük, hogy valóban otthonuk igényesen jellegzetes és időtálló berendezési tárgyaivá váljanak. Az alábbiakban ezért az ajtók korszerű külső szerelvényeivel foglalkozunk.