MENU
Hírek, információk

Műanyag ablakok: féltsük-e a falakat a penésztől?

Műanyag ablakok: féltsük-e a falakat a penésztől? Egyre többen és többen választják a műanyag nyílászárókat a felújításkor. Azonban még mindig többen úgy gondolják, hogy a cirkófűtés - műanyag ablak összeállítás penészes falakat eredményezhet. Mi az igazság?

Attól, hogy valaki műanyag nyílászárókat épít be, még nem lesznek feltétlenül penészesek falak. A nyílászárók gyártói pont erre az esetre kínálnak résszellőzési funkcióval ellátott ablakokat.

A nyílászáróknál a profil kiképzésén nagyon sok múlik, minél nagyobb a kamrák száma, annál kedvezőbb általában a hőszigetelési érték, és az ár is ennek függvényében változik. Ugyancsak fontos, hogy hány rétegű az üvegezés, van-e az üvegek közt gáztöltés, mint ahogy fontos az is, hogy a tok és szárny hányszoros ütköztetéssel kialakított. A választás a konkrét igényektől és a pénzügyi lehetőségektől függ.

--
hírek információk
Szolgáltatásaink
A nyílászárók cseréje sajnos közel sem olyan egyszerű, hogy kiválasztjuk a nekünk leginkább tetsző ajtókat és ablakokat, majd megvásároljuk és beszereltetjük őket. A laikusok számára komoly fejtörést okozhat ez a feladat, nálunk azonban minden segítséget megkapnak a vásárlók!
Mit kér a szaki? Ablakcsere árkalkuláció
Sok komoly döntés előzi meg azt, amikor végre kettőt hátralépve megcsodálhatjuk a szépen elkészült ablakot, vagy ajtót. Egyik ezek közül az, hogy megtaláljuk a megfelelő kivitelezőt.