MENU
Hírek, információk

Nem mindegy mivel kenünk - ajtóvédelem

Nem mindegy mivel kenünk - ajtóvédelem A fából készült ajtók időjárástól való védelme kulcskérdés. Az eső, vagy a tűző nap a fagyokhoz hasonlóan igénybe veszi a fát.

Fontos, hogy hosszan tartó védelmet biztosítsunk számára minden körülmények között.

A megfelelő védelmet csak professzionális ápolással érhetjük el, legtöbbször a fából készült ablakok és ajtók védelmére gyorsan száradó, vizes bázisú vastaglazúrt használnak.

A kiváló minőségű termékeket előállító cégek akár évszázados tapasztalatokkal rendelkeznek, élen járnak az innovatív fejlesztések terén, valamint felhasználóbarát megoldásokkal segítik, hogy tartósan megőrizhessük otthonunk fafelületeinek természetes szépségét.
hírek információk
Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak
Komolyan el kell gondolkoznia annak, aki garázskapu beépítését tervezi, hiszen számtalan típus létezik. A legfontosabb kérdés minden esetben mégis az, hogy hőszigetelt, vagy szigetelésmentes változatot választunk, hiszen a garázskapu általában az épület legnagyobb felületű nyílászárója.
Ajtók az ön igényeire szabva
Ha építkezünk vagy lakást felújítunk, szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy a különböző építési elemek, berendezések méretei sokszor nem passzolnak egymáshoz. Így ha már valamit rengeteg utánajárással sikerült beszereznünk, újabb tortúra vár ránk, hiszen nem biztos, hogy találunk hozzáillő kiegészítőt. De szerencsére a nyílászárók esetében nem kell emiatt aggódnunk. Nyugodtan megválaszthatjuk saját praktikussági és lakberendezési szempontjaink szerint az ajtók méretét, biztosan találni fogunk megfelelő nyílászárót.