MENU
Hírek, információk

Nem mindegy mivel kenünk - ajtóvédelem

Nem mindegy mivel kenünk - ajtóvédelem A fából készült ajtók időjárástól való védelme kulcskérdés. Az eső, vagy a tűző nap a fagyokhoz hasonlóan igénybe veszi a fát.

Fontos, hogy hosszan tartó védelmet biztosítsunk számára minden körülmények között.

A megfelelő védelmet csak professzionális ápolással érhetjük el, legtöbbször a fából készült ablakok és ajtók védelmére gyorsan száradó, vizes bázisú vastaglazúrt használnak.

A kiváló minőségű termékeket előállító cégek akár évszázados tapasztalatokkal rendelkeznek, élen járnak az innovatív fejlesztések terén, valamint felhasználóbarát megoldásokkal segítik, hogy tartósan megőrizhessük otthonunk fafelületeinek természetes szépségét.
hírek információk
Harc a hőség ellen - főszerepben a redőnyök
Redőnnyel számos épületen találkozhatunk. Legyen szó akár régebbi, akár új építésű házról, sokan választják az árnyékolásnak ezt a módját. A redőny legnagyobb előnye, hogy nagyon hatékonyan képes távol tartani a nemkívánatos fényt, így a szobában akár fényes nappal is éjszakai sötétséget varázsolhatunk.
De mi az az ajtó?
Külön szócikk az ajtónak egy lexikonban? Tutajos ki volt akadva a Tüskevárban, hogy a kolbász szó nincsen a szótárban. Nos, ez ugyanaz a kategória. De létezik, nézzük!