MENU
Hírek, információk

Nem mindegy mivel kenünk - ajtóvédelem

Nem mindegy mivel kenünk - ajtóvédelem A fából készült ajtók időjárástól való védelme kulcskérdés. Az eső, vagy a tűző nap a fagyokhoz hasonlóan igénybe veszi a fát.

Fontos, hogy hosszan tartó védelmet biztosítsunk számára minden körülmények között.

A megfelelő védelmet csak professzionális ápolással érhetjük el, legtöbbször a fából készült ablakok és ajtók védelmére gyorsan száradó, vizes bázisú vastaglazúrt használnak.

A kiváló minőségű termékeket előállító cégek akár évszázados tapasztalatokkal rendelkeznek, élen járnak az innovatív fejlesztések terén, valamint felhasználóbarát megoldásokkal segítik, hogy tartósan megőrizhessük otthonunk fafelületeinek természetes szépségét.
hírek információk
Ajtók ablakok - Borovi fenyőből
Az ablakok és ajtók, valamint bútorok igen kedvelt alapanyaga a borovi fenyő valójában hagyományos erdei fenyő. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen földrajzilag rengeteg helyen elterjedt, és az egyik legellenállóbb és legigénytelenebb fenyő, mégis a legalkalmasabb a nyílászárók gyártására.
Elegáns ajtók vasalatai, és üvegezéseik
Az igényes minőségű, szép ajtók egyénre szabott jellegét a külön választható kilincs készletekkel, az üveges változataikat, pedig ezen túlmenően a jó ízléssel kiválasztott mintás üvegek beépítésével tehetjük teljessé. Ha kellő körültekintéssel választottuk ki beltéri ajtóinkat, és egyéb szerelvényeiket, azzal elérhetjük, hogy valóban otthonuk igényesen jellegzetes és időtálló berendezési tárgyaivá váljanak. Az alábbiakban ezért az ajtók korszerű külső szerelvényeivel foglalkozunk.