MENU
Hírek, információk

Nem mindegy mivel kenünk - ajtóvédelem

Nem mindegy mivel kenünk - ajtóvédelem A fából készült ajtók időjárástól való védelme kulcskérdés. Az eső, vagy a tűző nap a fagyokhoz hasonlóan igénybe veszi a fát.

Fontos, hogy hosszan tartó védelmet biztosítsunk számára minden körülmények között.

A megfelelő védelmet csak professzionális ápolással érhetjük el, legtöbbször a fából készült ablakok és ajtók védelmére gyorsan száradó, vizes bázisú vastaglazúrt használnak.

A kiváló minőségű termékeket előállító cégek akár évszázados tapasztalatokkal rendelkeznek, élen járnak az innovatív fejlesztések terén, valamint felhasználóbarát megoldásokkal segítik, hogy tartósan megőrizhessük otthonunk fafelületeinek természetes szépségét.
hírek információk
Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók
A társasházi lakások esetében a bejárati ajtó több területen is kulcsfontosságú szereppel rendelkezik. A legfontosabb a biztonság, a testi épségünk és értékeink megőrzése, az életünk háborítatlanságának a biztosítása.
Itt a jó idő, mégis figyeljünk a kazánokra!
Sokan szerencsére már lecserélték a régi, kétszárnyú fa- vagy redőnytokos ablakaikat műanyagra és az ajtókból is a jobban szigetelők működnek a házban. Ezek nagyon jól zár, de ha nem figyelnek a külső levegőt beáramoltató megoldásra, odabenn elfogy az oxigén, és több szénmonoxid termelődik, ami visszaáramolhat a kéményből a lakásba. Mivel nincs szaga, ezt nem lehet megérezni.