MENU
Hírek, információk

Tetőtéri ablakok - a legkorszerűbb redőnyökkel

Tetőtéri ablakok - a legkorszerűbb redőnyökkel Ahogy a tetőtéri és a hagyományos nyílászárókból egyre modernebbek jelennek meg, úgy a hozzájuk társítható redőnyök is egyre korszerűbbek lesznek. Védenek a hőhatások, sőt, akár az illetéktelen behatolás ellen.

A redőny leeresztett állapot mellett a forró nyári napokon akár 6 fokkal is csökkenheti a beltéri hőmérsékletet és kizárja a fényt. Télen úgy véd a hideg ellen, hogy a redőny burkot képez az ablakon, mellyel a tetőtéri ablak hőszigetelő képessége akár 27%-kal is javulhat.

A redőnyök többféle működtetési megoldással készülnek. Kézi működtetés esetén egy hajtókarral egyszerűen lehet fel- és lehúzni a palástot. Az elektromos változat távirányítóval működtethető, mellyel a palást bármely ponton megállítható.

A napelemes változat energiatakarékos megoldás, mert teljes mértékben napelem biztosítja a termék működését. Elektromos áram használatára egyáltalán nincs szükség. Emellett a napelemes redőny egyszerűen csatlakoztatható az – akár szintén napelemes – tetőtéri ablakokhoz. Saját távirányítóval működtethető, de az ablak távirányítójára is beprogramozható.
hírek információk
Nyílászárókról dióhéjban
Napjainkban a magas energia árak miatt egyre nagyobb figyelmet kell fordítani otthonunk megfelelő hőszigetelésére, hiszen az egyik legnagyobb költséggel járó energia felhasználás egy háztartásban a fűtés, ami akkor tud igazán hatékony és ezáltal olcsó lenni ha megfelelő ablakok és ajtók vannak beépítve a házba, amennyiben ez nem így van akkor sajnos az utcát fűtjük.
Biztonságban – Getax betörésvédelem
Egyre többen adják arra fejüket, hogy biztonsági ajtót szereltessenek be. Az értékek védelmére kifejlesztett nyílászárók nagy választékban kaphatóak a Getax kínálatában is.