MENU
Hírek, információk

Tetőtéri ablakok - a legkorszerűbb redőnyökkel

Tetőtéri ablakok - a legkorszerűbb redőnyökkel Ahogy a tetőtéri és a hagyományos nyílászárókból egyre modernebbek jelennek meg, úgy a hozzájuk társítható redőnyök is egyre korszerűbbek lesznek. Védenek a hőhatások, sőt, akár az illetéktelen behatolás ellen.

A redőny leeresztett állapot mellett a forró nyári napokon akár 6 fokkal is csökkenheti a beltéri hőmérsékletet és kizárja a fényt. Télen úgy véd a hideg ellen, hogy a redőny burkot képez az ablakon, mellyel a tetőtéri ablak hőszigetelő képessége akár 27%-kal is javulhat.

A redőnyök többféle működtetési megoldással készülnek. Kézi működtetés esetén egy hajtókarral egyszerűen lehet fel- és lehúzni a palástot. Az elektromos változat távirányítóval működtethető, mellyel a palást bármely ponton megállítható.

A napelemes változat energiatakarékos megoldás, mert teljes mértékben napelem biztosítja a termék működését. Elektromos áram használatára egyáltalán nincs szükség. Emellett a napelemes redőny egyszerűen csatlakoztatható az – akár szintén napelemes – tetőtéri ablakokhoz. Saját távirányítóval működtethető, de az ablak távirányítójára is beprogramozható.
hírek információk
Alumínium nyílászáró - a kezdetektől napjainkig
A 60-as években megjelenő alumínium nyílászárókat sem kerülhette el a technológiai fejlődés. A korábbi hőhidas megoldás helyett az évtizedek folyamán mind elterjedtebbé vált a hőhídmentes változat, mely szépen lassan kiszorította a piacról elődeit.
Ajtó mögött
Lakásunk és az abban eltöltött idő meghatározza életünk minőségét. Otthoni életünk feladata feltölteni és kipihentetni bennünket.Azt mindenki tudja, hogy egy szép, kényelmes és hangulatosan berendezett lakásba öröm hazatérni, igazán egy ilyen helyen lehet kipihenni a mindennapok fáradalmait és ezt lehet a sokkal többet jelentő Otthonnak nevezni.