MENU
Hírek, információk

Tetőtéri ablakok - a legkorszerűbb redőnyökkel

Tetőtéri ablakok - a legkorszerűbb redőnyökkel Ahogy a tetőtéri és a hagyományos nyílászárókból egyre modernebbek jelennek meg, úgy a hozzájuk társítható redőnyök is egyre korszerűbbek lesznek. Védenek a hőhatások, sőt, akár az illetéktelen behatolás ellen.

A redőny leeresztett állapot mellett a forró nyári napokon akár 6 fokkal is csökkenheti a beltéri hőmérsékletet és kizárja a fényt. Télen úgy véd a hideg ellen, hogy a redőny burkot képez az ablakon, mellyel a tetőtéri ablak hőszigetelő képessége akár 27%-kal is javulhat.

A redőnyök többféle működtetési megoldással készülnek. Kézi működtetés esetén egy hajtókarral egyszerűen lehet fel- és lehúzni a palástot. Az elektromos változat távirányítóval működtethető, mellyel a palást bármely ponton megállítható.

A napelemes változat energiatakarékos megoldás, mert teljes mértékben napelem biztosítja a termék működését. Elektromos áram használatára egyáltalán nincs szükség. Emellett a napelemes redőny egyszerűen csatlakoztatható az – akár szintén napelemes – tetőtéri ablakokhoz. Saját távirányítóval működtethető, de az ablak távirányítójára is beprogramozható.
hírek információk
Nyitott ajtón könnyen bejutnak a tolvajok
Hogyha nem zárják az ajtókat a tulajdonosok, könnyedén tolvajok áldozataivá válhatnak. Több eset is történt az év elején Pécsen, ahol könnyedén raboltak ki autókat és lakásokat, mert a tulajdonosok nem zárták be az ajtókat. Egyre több ilyen esetről számol be a rendőrség, a minap is kifosztottak egy házat.
Biztonsági ajtók
Ha olyan értéket helyezünk el az ajtóink mögött, amely nagyon fontos számunkra, gondoskodnunk kell annak megfelelő védelméről is. Szeretett családunk, óriási erőfeszítéssel beindított vállalkozásunk, találmányaink, gondolataink, gyűjteményeink és még sok minden más is megérdemli az ilyen magas szintű gondoskodást.