MENU
Hírek, információk

Tetőtéri ablakok - a legkorszerűbb redőnyökkel

Tetőtéri ablakok - a legkorszerűbb redőnyökkel Ahogy a tetőtéri és a hagyományos nyílászárókból egyre modernebbek jelennek meg, úgy a hozzájuk társítható redőnyök is egyre korszerűbbek lesznek. Védenek a hőhatások, sőt, akár az illetéktelen behatolás ellen.

A redőny leeresztett állapot mellett a forró nyári napokon akár 6 fokkal is csökkenheti a beltéri hőmérsékletet és kizárja a fényt. Télen úgy véd a hideg ellen, hogy a redőny burkot képez az ablakon, mellyel a tetőtéri ablak hőszigetelő képessége akár 27%-kal is javulhat.

A redőnyök többféle működtetési megoldással készülnek. Kézi működtetés esetén egy hajtókarral egyszerűen lehet fel- és lehúzni a palástot. Az elektromos változat távirányítóval működtethető, mellyel a palást bármely ponton megállítható.

A napelemes változat energiatakarékos megoldás, mert teljes mértékben napelem biztosítja a termék működését. Elektromos áram használatára egyáltalán nincs szükség. Emellett a napelemes redőny egyszerűen csatlakoztatható az – akár szintén napelemes – tetőtéri ablakokhoz. Saját távirányítóval működtethető, de az ablak távirányítójára is beprogramozható.
hírek információk
Gázkészülékek kötelező szellőzésének beépítése
A panellakásokban az év ezen időszakában zajlik a rendes éves gázkészülék felülvizsgálat, melynek keretében a gázellenőrök ellenőrzik, hogy a nyílt égésterű kazánnal ellátott helyiségekben ki van-e alakítva a kötelező szabvány szerinti szellőzés. Nyílt égésterű kazánok esetében ugyanis kötelező a légbevezetők felszerelése, egyrészt az Ön és családja biztonsága, másrészt a kazán megfelelő működése érdekében.
Redőnnyel kényelmesebbé teheti életét
Egy redőny igen egyszerű, mégis végtelenül hasznos kiegészítő a nyílászárókhoz. Egy redőnnyel felszerelt ablakot olyan módokon is használhatunk, ahogyan korábban nem, ráadásul sokkal kényelmesebb lesz majd tőle az életünk.