MENU
Hírek, információk

Az ablakok kísérői - függönytrendek

Az ablakok kísérői - függönytrendek Sok országban, környéken nem divat a függöny, és vannak olyan helyek, ahol magát az ablaküveget sem láthatjuk a zsaluktól. Nálunk azonban leginkább függönnyel védekeznek a túlzott napsütéstől. Ezen kelmék dekorációs szerepét kár lenne figyelmen kívül hagyni.

Mérete miatt a függöny meghatározó látványeleme a szobának. Hangoljuk össze a bútorok kárpitjával színében, stílusában. Ha nincs köztük mintás engedjük el a fantáziánkat, a sötétítőfüggönynek való dekoranyag éppen erre való.

Számtalan hagyományos és újszerű módja ismeretes a függöny felakasztásának, ez a karnistól és magától a textíliától is függ. A modern, fiatalos környezetbe kerülő anyagot fülekkel-gombokkal rögzíthetjük.

Elsőrangú alapanyagokból, kitűnő minőségben készíti bútorszöveteit és dekorációs textiljeit több török cég. A klasszikus és modem mintákat bemutató anyagok kollekciói 140 cm széles, poliészter-viszkéz összetételű anyagok formájában érhetőek el.
hírek információk
Nyílászárók a garázson
A Áron Ház Kft. a garázskapuk hatalmas választékát kínálja megrendelőinek. Akár szekcionált, billenő, vagy automata kapukról legyen szó, nálunk megtalálja, az önnek legmegfelelőbb változatot!
Szóképek - ablakok máshogyan
Nyelvünk különösen gazdag olyan szavakban, amelyek átvitt értelemben is gazdagok. Ezekre a képiességet hordozó szavakra kitűnő példa az ablak, vagy a virág. Együtt pedig plusz jelentést hordoznak.