MENU
Hírek, információk

Tömören a tömörfa bejárati ajtóról

Tömören a tömörfa bejárati ajtóról Ha új bejárati ajtóra van szükségünk, ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, rengetegféle ajtó áll rendelkezésünkre a különböző áruházakban és szaküzletekben, csak ki kell választanunk a számunkra leginkább megfelelőt.

Akik a természetességet kedvelik, azok számára jó választás lehet a tömörfa bejárati ajtó, ezeken a darabokon ugyanis messziről látszik, hogy igazi fából készültek. Azon kívül, hogy rendkívül esztétikus látványt nyújt a valódi fa, nehéz és az idő próbáját is kiállja, nem kell attól tartanunk, hogy a pénzünkért egy silány minőségű ajtót kapunk, amit pár év múlva már cserélhetünk is le. A tömörfa bejárati ajtókból is rendkívül széles a kínálat, kialakításuk pedig igen változatos, így teljesen kizárt, hogy ne találjuk meg a nekünk leginkább tetsző darabot. A tömörfa bejárati ajtók szinte bármilyen környezetbe illenek, a fa sosem megy ki a divatból, ezért szinte biztos, hogy házunkhoz illik majd, akár meg is koronázhatja az épület külsejét, megfelelő dísze lehet a háznak.

hírek információk
A kilincsk kialakítása
A legtöbbek szerint a kilincsek kialakítását csupán a divat és a formatervezők fantáziája szabja meg. Holott a kilincsek fontos műszaki tartalommal rendelkező, rendkívül sok zárszabványhoz alkalmazkodó termékek.
Fa vagy Műanyag?
A fa nyílászárók tartóssága sokat fejlődött a mai technológiák használatának köszönhetően.