MENU
Hírek, információk

Tömören a tömörfa bejárati ajtóról

Tömören a tömörfa bejárati ajtóról Ha új bejárati ajtóra van szükségünk, ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, rengetegféle ajtó áll rendelkezésünkre a különböző áruházakban és szaküzletekben, csak ki kell választanunk a számunkra leginkább megfelelőt.

Akik a természetességet kedvelik, azok számára jó választás lehet a tömörfa bejárati ajtó, ezeken a darabokon ugyanis messziről látszik, hogy igazi fából készültek. Azon kívül, hogy rendkívül esztétikus látványt nyújt a valódi fa, nehéz és az idő próbáját is kiállja, nem kell attól tartanunk, hogy a pénzünkért egy silány minőségű ajtót kapunk, amit pár év múlva már cserélhetünk is le. A tömörfa bejárati ajtókból is rendkívül széles a kínálat, kialakításuk pedig igen változatos, így teljesen kizárt, hogy ne találjuk meg a nekünk leginkább tetsző darabot. A tömörfa bejárati ajtók szinte bármilyen környezetbe illenek, a fa sosem megy ki a divatból, ezért szinte biztos, hogy házunkhoz illik majd, akár meg is koronázhatja az épület külsejét, megfelelő dísze lehet a háznak.

hírek információk
Nyílászáróink tisztítása
A műanyag ablakprofilok általában úgy kerülnek beépítésre – a sérülések elkerülése céljából – hogy rajtuk hagyják a védőfóliát, amely a szállítás ideje alatt hivatott megvédeni őket. Ezt azonban a beszereléstől számított három hónapon belül el kell távolítani, mert később károsíthatja az ablakprofil műanyag felületét.
Mi az a teljesüveg rendszer?
A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.