MENU
Hírek, információk

Tetőablakkal a térnövelésért

Tetőablakkal a térnövelésért Ma már nem ritka, hogy egy viszonylag kis alapterületű ház lakóterét úgy növeljük, hogy kihasználjuk a tetőteret, és azt építjük be. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a házban igen praktikusan rendezzük el a helyiségeket. Mivel azonban a tetőtér speciális tulajdonságokkal rendelkezik, nem tudjuk ugyanazzal a módszerrel beépíteni, mint ahogy egy földszintet. Egy bizonyos magasság után ugyanis dőlnek befelé a falak, emiatt külön erre a célra kifejlesztett, tetőablakokra lesz szükség.

Tetőablakaink között nem feltétlenül a jól hangzó márkaneveket fogja megtalálni, ugyanis sokkal nagyobb hangsúlyt fektettünk arra, hogy vásárlóink a hangzatos nevek helyett megfelelő minőségű és kedvező árú tetőablakokat kapjanak. Minden tetőtéri ablakunk alapanyaga rétegragasztott és hossztoldott borovi fenyő, valamint lakozott és eloxált alumínium. Extra hőszigetelő üvegezéssel ellátott ablakok állnak vásárlóink rendelkezésére, ami lehetővé teszi, hogy a tetőtér télen és nyáron is kellemes hőmérsékletű maradhasson.

hírek információk
Miért pont alumínium borítású műanyag nyílászáró?
A nyílászárók kiválasztása nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik, ugyanis számos szempontot figyelembe kell venni a választásnál. Egyrészt természetesen fontos az, hogy fog kinézni a házunk vagy lakásunk az ablakokkal, hiszen mindenki szeretné, ha otthona kívül-belül szép lenne, ez teljesen természetes igény.
Figyeljünk az ablakba tett virágokra!
Nemrégiben röppent fel a hír, hogy megbírságolhatják a lakókat, hogyha a társasházak folyosóin virágokat helyeznek el, valamint eltorlaszolják az ablakokat, ajtókat.