MENU
Hírek, információk

A fény urai: a belső rolók

A fény urai: a belső rolók A belső rolókkal főként az ablakokon beszűrődő fényt szabályozhatjuk. Ízlésünk és igényünk szerint válogathatunk a különféle árnyékoló típusok, színek és minták közül. Léteznek egyszerű belső, teljes sötétséget adó fényzáró valamint pliszírozott anyagú rolók.

Az egyszerű belső rolók anyaga lágyan szűri meg a lakásba jutó fényt, ráadásul megakadályozza a belátást. Az úgynevezett fényzáró rolóval pedig teljes sötétséget teremthetünk, ezért leginkább hálószobába vagy gyerekszobába ajánlott.
 Külső felülete fényvisszaverővel bevont, ám hatékonyabb a hővédelem, ha külső hővédő rolót is felszerelünk. A pliszírozott anyagú harmonikaroló inkább dekoráció, s az igazi függönyhöz hasonlít. A klasszikus árnyékolót kedvelők a reluxát is választhatják a tetőtéri ablakokra. Főként fürdőszobába és konyhába célszerű használni, ahol magasabb a páratermelődés.
 Valamennyi árnyékolót működtethetjük kézzel, a magasan lévőket pedig elektromosan vagy napelemmel, távirányító segítségével.
hírek információk
Akciós termékek
Ugyan a Getax a kínálatában szereplő kiváló minőségű nyílászárókat korrekt áron forgalmazza, de ha Ön különösen kedvező üzletet akar kötni (normál ajtóhoz-ablakhoz kifejezetten jó áron, vagy kiemelkedő minőségű, esetleg luxus kategóriás és drága nyílászáróhoz kedvező áron szeretne hozzájutni) mindig érdemes akciós kínálatunkat böngésznie a http://www.getax.hu/ajto-akcio/ weboldalon.
Az ablak után mi jöhet még?
Gyermekkorunk első házrajzainak már szerves részét képezi a hagyományos, kerettel rendelkező ajtó-ablak ábrázolás. Lehetséges, hogy a nem is távoli jövőben gyermekeink már üvegfüggönyt alkossanak rajzaikra? Egy új technológiának köszönhetően már számolhatunk a fenti újdonság alkalmazásával erkélyek, teraszok, lodzsák kialakításánál.