MENU
Hírek, információk

Jönnek a legmodernebb nyílászárók

Jönnek a legmodernebb nyílászárók A legújabb trendeknek megfelelő nyílászárók egy új korszak arcát mutatják. A forradalmian új megjelenésű, lekerekített, hat légkamrás tok és szárnyprofilok, valamint a domború üvegszorító léc az, ami ezeket a termékeket igazán megkülönbözteti a hagyományos ablakoktól és ajtóktól.

Ezek a az ablakok választ adnak a legújabb építészeti kihívásokra, A lekerekített, de a 80 mm-es beépítési mélység miatt mégis masszív tok és szárnyprofilok a legújabb trend szerinti, nagy üvegfelületek kialakítását teszik lehetővé, melynek köszönhetően nagymértékben növelhető az épületekbe beáramló fény mennyisége.

Ezek a termékek egy modern, középtömítéses, vízgátas rendszert képviselnek, ahol a tok és a szárny együttes hőszigetelő értéke igen jelentős. Az ablakok optimális hőszigetelését a hat kamrás tok- és keretkialakítás mellett a megfelelő hőszigetelő üvegezés biztosítja.

 Az alapanyag szintén kiváló minőségű, egy nem éghető műanyag, amelynek egyik fontos jellemzője, hogy ólom helyett kalcium és cink stabilizátort, valamint környezetbarát tömítéseket tartalmaz. A stabilizátoroknak köszönhető az ablakok rendkívüli tartóssága és időjárási hatásokkal szembeni ellenállósága. Alaktartósságot és szilárdságot, a beépített acélidomok biztosítják.

hírek információk
Milyen nyílászárót válasszak? 4. rész
Sorozatunkban nem maradhat el a mostanában oly nagy népszerűségnek örvendő hőszigetelés és napvédelem. Nézzük meg, hogy az ajtóknál és az ablakoknál mire kell figyelnünk.
Hangszigetelt ajtó a nyugalomért
Egy lakásban az ajtóknak igen komoly szerepük van, hiszen ezek biztosítják a lakásban élő emberek számára a magánszférát azzal, hogy elzárják egymástól az egyes helyiségeket. Néha mindenki vágyik egy kis magányra, az ajtónak köszönhetően pedig ezt meg is kaphatjuk, még akkor is, ha lakásunkat több emberrel osztjuk meg. Ahhoz azonban, hogy az egyedüllét, a magánszféra érzése tökéletes legyen, fontos lenne az is, hogy ne is halljuk az épületben tartózkodó többi embert. Szerencsére ma már erre is van egy remek megoldás, mégpedig a hangszigetelt ajtó.