MENU
Hírek, információk

Jönnek a legmodernebb nyílászárók

Jönnek a legmodernebb nyílászárók A legújabb trendeknek megfelelő nyílászárók egy új korszak arcát mutatják. A forradalmian új megjelenésű, lekerekített, hat légkamrás tok és szárnyprofilok, valamint a domború üvegszorító léc az, ami ezeket a termékeket igazán megkülönbözteti a hagyományos ablakoktól és ajtóktól.

Ezek a az ablakok választ adnak a legújabb építészeti kihívásokra, A lekerekített, de a 80 mm-es beépítési mélység miatt mégis masszív tok és szárnyprofilok a legújabb trend szerinti, nagy üvegfelületek kialakítását teszik lehetővé, melynek köszönhetően nagymértékben növelhető az épületekbe beáramló fény mennyisége.

Ezek a termékek egy modern, középtömítéses, vízgátas rendszert képviselnek, ahol a tok és a szárny együttes hőszigetelő értéke igen jelentős. Az ablakok optimális hőszigetelését a hat kamrás tok- és keretkialakítás mellett a megfelelő hőszigetelő üvegezés biztosítja.

 Az alapanyag szintén kiváló minőségű, egy nem éghető műanyag, amelynek egyik fontos jellemzője, hogy ólom helyett kalcium és cink stabilizátort, valamint környezetbarát tömítéseket tartalmaz. A stabilizátoroknak köszönhető az ablakok rendkívüli tartóssága és időjárási hatásokkal szembeni ellenállósága. Alaktartósságot és szilárdságot, a beépített acélidomok biztosítják.

hírek információk
Üvegtégla a mindennapokban
Szerteágazó felhasználási lehetőségeivel lakásunk építésekor, felújításkor már 2 évszázada üvegtéglában is gondolkodhatunk. Noha a régi korok embere még egyértelműen a hagyományos ablak mellett tette le voksát, ha nyílászáróról volt szó, mára már elfogadottá és egyre népszerűbbé vált az üvegtégla használata, amely betöltött funkciója mellett esztétikus megjelenést is kölcsönöz.
Lemezelt beltéri ajtó, a biztos választás
Ha beltéri ajtót választunk, törekedni kell arra, hogy mindig a legminőségibb darabot vásároljuk meg. Még akkor is érvényes ez, ha egy összegben kicsit nagyobb beruházásról van szó, hiszen ha igazán strapabíró nyílászárókat veszünk, hosszú évtizedekig nem lesz majd szükség arra, hogy lecseréljük őket, még felújítás alkalmával sem.