MENU
Hírek, információk

Zsalugáterek - múlt a jelenben

Zsalugáterek - múlt a jelenben Talán nem egyedüliként idéz nosztalgikus érzéseket bennünk a zsalugáterek látványa, hiszen nem is olyan régen nagyszüleink ablakait ezek az árnyékolók védték a napsütéstől.

A mai profilokra a gyártóknak köszönhetően rendkívül esztétikus, kiváló minőségű zsalugáterek kaphatók a piacon. Anyagát tekintve legoptimálisabb választásnak a borovi anyagból készült változat kínálkozik, de a szakemberek kívánságunkra elkészítik lucfenyőből, tölgyfából, vörös fenyőből is kívánságunknak megfelelően. Bármelyik lehetőséget is választjuk, garantált a fa nyílászárónkkal történő harmonikus megjelenés, ugyanakkor praktikussága sem elhanyagolható. Talán mindannyiunk emlékezetében él még a nagyszülői szoba hűvössége, és az átaludt reggelek, amelyhez az utánozhatatlan falusi levegőn kívül tagadhatatlanul hozzájárult a profilhoz illő színekben felszerelt zsalugáter is.

Kérje szakemberek segítségét, használja ki a formatervezés adta újdonságokat, varázsoljon nosztalgikus, meghitt környezetet nyílászáróira!
hírek információk
Nyílászárókról dióhéjban
Napjainkban a magas energia árak miatt egyre nagyobb figyelmet kell fordítani otthonunk megfelelő hőszigetelésére, hiszen az egyik legnagyobb költséggel járó energia felhasználás egy háztartásban a fűtés, ami akkor tud igazán hatékony és ezáltal olcsó lenni ha megfelelő ablakok és ajtók vannak beépítve a házba, amennyiben ez nem így van akkor sajnos az utcát fűtjük.
Ablakkeretek ápolása
Hogyha a legjobb minőségű ablakokat is választjuk, akkor is oda kell figyelni a karbantartásukra. Egy-egy ablak, vagy ajtó élettartamát jelentősem meghosszabbíthatjuk, hogyha időnként felújítást végzünk rajta.