MENU
Hírek, információk

Zsalugáterek - múlt a jelenben

Zsalugáterek - múlt a jelenben Talán nem egyedüliként idéz nosztalgikus érzéseket bennünk a zsalugáterek látványa, hiszen nem is olyan régen nagyszüleink ablakait ezek az árnyékolók védték a napsütéstől.

A mai profilokra a gyártóknak köszönhetően rendkívül esztétikus, kiváló minőségű zsalugáterek kaphatók a piacon. Anyagát tekintve legoptimálisabb választásnak a borovi anyagból készült változat kínálkozik, de a szakemberek kívánságunkra elkészítik lucfenyőből, tölgyfából, vörös fenyőből is kívánságunknak megfelelően. Bármelyik lehetőséget is választjuk, garantált a fa nyílászárónkkal történő harmonikus megjelenés, ugyanakkor praktikussága sem elhanyagolható. Talán mindannyiunk emlékezetében él még a nagyszülői szoba hűvössége, és az átaludt reggelek, amelyhez az utánozhatatlan falusi levegőn kívül tagadhatatlanul hozzájárult a profilhoz illő színekben felszerelt zsalugáter is.

Kérje szakemberek segítségét, használja ki a formatervezés adta újdonságokat, varázsoljon nosztalgikus, meghitt környezetet nyílászáróira!
hírek információk
Fa nyílászárók felülkezelve
A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.