MENU
Hírek, információk

Zsalugáterek - múlt a jelenben

Zsalugáterek - múlt a jelenben Talán nem egyedüliként idéz nosztalgikus érzéseket bennünk a zsalugáterek látványa, hiszen nem is olyan régen nagyszüleink ablakait ezek az árnyékolók védték a napsütéstől.

A mai profilokra a gyártóknak köszönhetően rendkívül esztétikus, kiváló minőségű zsalugáterek kaphatók a piacon. Anyagát tekintve legoptimálisabb választásnak a borovi anyagból készült változat kínálkozik, de a szakemberek kívánságunkra elkészítik lucfenyőből, tölgyfából, vörös fenyőből is kívánságunknak megfelelően. Bármelyik lehetőséget is választjuk, garantált a fa nyílászárónkkal történő harmonikus megjelenés, ugyanakkor praktikussága sem elhanyagolható. Talán mindannyiunk emlékezetében él még a nagyszülői szoba hűvössége, és az átaludt reggelek, amelyhez az utánozhatatlan falusi levegőn kívül tagadhatatlanul hozzájárult a profilhoz illő színekben felszerelt zsalugáter is.

Kérje szakemberek segítségét, használja ki a formatervezés adta újdonságokat, varázsoljon nosztalgikus, meghitt környezetet nyílászáróira!
hírek információk
A fény urai: a belső rolók
A belső rolókkal főként az ablakokon beszűrődő fényt szabályozhatjuk. Ízlésünk és igényünk szerint válogathatunk a különféle árnyékoló típusok, színek és minták közül. Léteznek egyszerű belső, teljes sötétséget adó fényzáró valamint pliszírozott anyagú rolók.
A korszerű nyílászárókról - a tömítés
A tavasz beköszöntével talán felmerül bennünk a kérdés, hogy saját megújulásunkon túl otthonunk komfortosabbá tételére, szépítésére melyik lehetőség a legkézenfekvőbb. Régi, elavult nyílászárók esetén elgondolkodtató, megérett-e az idő a cserére. A döntéshez és a választás megkönnyítéséhez néhány gondolat lehetőségeinkről.