MENU
Hírek, információk

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban Hiába a már készen álló ház, a beépített nyílászárók, ha jól megérdemelt pihenését az erőszakosan betolakodó napsugarak akadályozzák.

Elegáns ugyanakkor fiatalos, bohókás megoldásnak mutatkozik az árnyékolástechnikai eszközök között méltán helyet foglaló napvitorla.
Kecses, egyedi megjelenésével, a formatervezés letisztultságával nemcsak nyílászáróink közvetlen védelmét biztosítja, hanem igény szerint akár medencék, télikertek, gyermekeink játékterei, homokozók árnyékolására is kitűnően alkalmas.
Praktikumát igazolja légies hatást keltő anyaga mellett felszerelésének sokszínűsége is. Igény szerint kifeszíthető rúd állványzatra, rögzíthető a ház falához, vagy ezek kombinációjához. Ezáltal, és méretének szabad megválasztásával határtalanná válik felhasználási területe.
Éljünk a napvitorla adta lehetőségekkel, élvezzük a légiesség érzését!
hírek információk
Zsaluzia - a külső árnyékolás mestere
A nyár közeledtével nyílászáróink védelem után kiáltanak, fókuszba kerülnek tehát az árnyékolástechnikai eszközök, illetve annak egyik legnépszerűbb fajtája a zsaluzia.
Hangszigetelt ajtó a nyugalomért
Egy lakásban az ajtóknak igen komoly szerepük van, hiszen ezek biztosítják a lakásban élő emberek számára a magánszférát azzal, hogy elzárják egymástól az egyes helyiségeket. Néha mindenki vágyik egy kis magányra, az ajtónak köszönhetően pedig ezt meg is kaphatjuk, még akkor is, ha lakásunkat több emberrel osztjuk meg. Ahhoz azonban, hogy az egyedüllét, a magánszféra érzése tökéletes legyen, fontos lenne az is, hogy ne is halljuk az épületben tartózkodó többi embert. Szerencsére ma már erre is van egy remek megoldás, mégpedig a hangszigetelt ajtó.