MENU
Hírek, információk

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban Hiába a már készen álló ház, a beépített nyílászárók, ha jól megérdemelt pihenését az erőszakosan betolakodó napsugarak akadályozzák.

Elegáns ugyanakkor fiatalos, bohókás megoldásnak mutatkozik az árnyékolástechnikai eszközök között méltán helyet foglaló napvitorla.
Kecses, egyedi megjelenésével, a formatervezés letisztultságával nemcsak nyílászáróink közvetlen védelmét biztosítja, hanem igény szerint akár medencék, télikertek, gyermekeink játékterei, homokozók árnyékolására is kitűnően alkalmas.
Praktikumát igazolja légies hatást keltő anyaga mellett felszerelésének sokszínűsége is. Igény szerint kifeszíthető rúd állványzatra, rögzíthető a ház falához, vagy ezek kombinációjához. Ezáltal, és méretének szabad megválasztásával határtalanná válik felhasználási területe.
Éljünk a napvitorla adta lehetőségekkel, élvezzük a légiesség érzését!
hírek információk
Milyen nyílászárót válasszak? 3. rész
Sorozatunkat folytatva ebben a cikkben az ajtók, ablakok felületkezeléséről lesz szó. Kiderül, hogy miket kell szem előtt tartunk mind a műanyag, mind a fa nyílászárók esetében.
Fa nyílászárók felülkezelve
A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.