MENU
Hírek, információk

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban Hiába a már készen álló ház, a beépített nyílászárók, ha jól megérdemelt pihenését az erőszakosan betolakodó napsugarak akadályozzák.

Elegáns ugyanakkor fiatalos, bohókás megoldásnak mutatkozik az árnyékolástechnikai eszközök között méltán helyet foglaló napvitorla.
Kecses, egyedi megjelenésével, a formatervezés letisztultságával nemcsak nyílászáróink közvetlen védelmét biztosítja, hanem igény szerint akár medencék, télikertek, gyermekeink játékterei, homokozók árnyékolására is kitűnően alkalmas.
Praktikumát igazolja légies hatást keltő anyaga mellett felszerelésének sokszínűsége is. Igény szerint kifeszíthető rúd állványzatra, rögzíthető a ház falához, vagy ezek kombinációjához. Ezáltal, és méretének szabad megválasztásával határtalanná válik felhasználási területe.
Éljünk a napvitorla adta lehetőségekkel, élvezzük a légiesség érzését!
hírek információk
Hogy ne jöjjön túl sok fény - ablakredő
Az ablakredő szót egyre kevesebben használják, talán azért, mert a klasszikus értelemben vett redők kezdenek eltűnni. A kifejezés az ablakon kivül alkalmazott szerkezetet jelenti, amelynek az a célja, hogy a ház belső helyiségeitől az erős napvilágosságot elfogja.
Nyílászáró borovi fenyőből - minőségi lehetőség
A beltéri ajtók kiválasztása egy lakás felújításánál, vagy éppen egy ház építésénél nem könnyű feladat, hiszen az ajtók – bár részletkérdésnek tűnhetnek – nagyban meghatározzák egy helyiség hangulatát.