MENU
Hírek, információk

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban Hiába a már készen álló ház, a beépített nyílászárók, ha jól megérdemelt pihenését az erőszakosan betolakodó napsugarak akadályozzák.

Elegáns ugyanakkor fiatalos, bohókás megoldásnak mutatkozik az árnyékolástechnikai eszközök között méltán helyet foglaló napvitorla.
Kecses, egyedi megjelenésével, a formatervezés letisztultságával nemcsak nyílászáróink közvetlen védelmét biztosítja, hanem igény szerint akár medencék, télikertek, gyermekeink játékterei, homokozók árnyékolására is kitűnően alkalmas.
Praktikumát igazolja légies hatást keltő anyaga mellett felszerelésének sokszínűsége is. Igény szerint kifeszíthető rúd állványzatra, rögzíthető a ház falához, vagy ezek kombinációjához. Ezáltal, és méretének szabad megválasztásával határtalanná válik felhasználási területe.
Éljünk a napvitorla adta lehetőségekkel, élvezzük a légiesség érzését!
hírek információk
Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók
A társasházi lakások esetében a bejárati ajtó több területen is kulcsfontosságú szereppel rendelkezik. A legfontosabb a biztonság, a testi épségünk és értékeink megőrzése, az életünk háborítatlanságának a biztosítása.
Ajtók az ön igényeire szabva
Ha építkezünk vagy lakást felújítunk, szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy a különböző építési elemek, berendezések méretei sokszor nem passzolnak egymáshoz. Így ha már valamit rengeteg utánajárással sikerült beszereznünk, újabb tortúra vár ránk, hiszen nem biztos, hogy találunk hozzáillő kiegészítőt. De szerencsére a nyílászárók esetében nem kell emiatt aggódnunk. Nyugodtan megválaszthatjuk saját praktikussági és lakberendezési szempontjaink szerint az ajtók méretét, biztosan találni fogunk megfelelő nyílászárót.