MENU
Hírek, információk

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban

Napvitorlák-elegancia az árnyékolásban Hiába a már készen álló ház, a beépített nyílászárók, ha jól megérdemelt pihenését az erőszakosan betolakodó napsugarak akadályozzák.

Elegáns ugyanakkor fiatalos, bohókás megoldásnak mutatkozik az árnyékolástechnikai eszközök között méltán helyet foglaló napvitorla.
Kecses, egyedi megjelenésével, a formatervezés letisztultságával nemcsak nyílászáróink közvetlen védelmét biztosítja, hanem igény szerint akár medencék, télikertek, gyermekeink játékterei, homokozók árnyékolására is kitűnően alkalmas.
Praktikumát igazolja légies hatást keltő anyaga mellett felszerelésének sokszínűsége is. Igény szerint kifeszíthető rúd állványzatra, rögzíthető a ház falához, vagy ezek kombinációjához. Ezáltal, és méretének szabad megválasztásával határtalanná válik felhasználási területe.
Éljünk a napvitorla adta lehetőségekkel, élvezzük a légiesség érzését!
hírek információk
Árnyékolás - igények és lehetőségek találkozása
Az már az általános iskolai fizika órákról nyilvánvaló számunkra, hogy az üveg átengedi a hozzá érkező napsugarakat, viszont korántsem biztos, hogy minden érkező vendéget szívesen látunk, tekintve, hogy a kitessékelésük már sokkal nehezebb feladat különösen egy forró nyári napon.