MENU
Hírek, információk

Kalandozás a biztonsági ajtók világában

Kalandozás a biztonsági ajtók világában Otthonunk és értékeink védelmét, illetve sok esetben Önmagunk védelmét is jelenti egy biztonsági ajtó felszerelése. A biztonsági ajtók alapvető jellemzője, hogy több ponton záródnak, ráadásul vastag és acéllal erősített anyagból készülnek, így megnehezítik az illetéktelenek behatolását.

A MABISZ ajánlásnak megfelelő, minőségi biztonsági ajtók szigeteltek, hangzárók és zajtalanul záródnak. Az ajtók belsejében biztonsági acéllemez található, de acélból készülnek az öt, hét vagy tizenkét ponton mozgó és záró tüskék is.

A standard és a prémium kategóriás biztonsági ajtók közötti alapvető különbség nem a külső igényesség terén érzékelhető, hanem a biztonság szintjében: a prémium kategóriás ajtók zárbetétét védő pajzs például fúrásvédett és saválló.

Amennyiben valamely biztonsági ajtó elnyerte tetszését, egyéni ajánlatkérés már honlapunkon keresztül is lehetséges. Küldje el nekünk a lehető legtöbb információt, így amikor kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, teljes körű és személyre szabott tájékoztatást nyújthatnak.

hírek információk
Fontos szempont: a szellőzés!
Ha nyílászárócsere előtt állunk, jó, ha alaposan átgondoljuk, milyen fűtésrendszerrel rendelkezünk. A nyílt égésterű berendezések, például a cserépkályhák, cirkóberendezések és kandallók ugyanis egészen más szellőzési kritériumokat követelnek.
De mi az az ajtó?
Külön szócikk az ajtónak egy lexikonban? Tutajos ki volt akadva a Tüskevárban, hogy a kolbász szó nincsen a szótárban. Nos, ez ugyanaz a kategória. De létezik, nézzük!