MENU
Hírek, információk

Tolóajtók - modern térelválasztás

Tolóajtók - modern térelválasztás Irodaházak vagy akár lakóházunk nagyobb méretű szobáinak elválasztásánál is gondolkodhatunk egyedi, modern megoldásban. Ennek megvalósításában segítenek a tolóajtók, amelyek az egyedi sajátosságokat figyelembe véve beépítés után otthonunk díszévé válhatnak.

Előnyük a hagyományos ajtókkal szemben, hogy segítségükkel beépíthetővé, hasznosíthatóvá válnak az elfeledett helyek, legyen szó akár a lépcső aljáról vagy tetősíkok alatti térről.
Térelválasztó szerepük mellett esztétikai élményt is nyújtanak az üvegezett változatok, ugyanakkor praktikusságuk sem elhanyagolandó, hiszen az így létrejövő rejtekhelyek nagyszerűen kihasználhatóak.

Mivel a különleges igényeknek megfelelően a tolóajtók kialakítása egyedi, így áruk a hagyományos ajtókhoz képest magasabb. Színben, formában tehát szabad kezet kap a tervező, azonban érdemes e térválasztó melletti döntéskor figyelembe venni, hogy hangszigetelő hatását tekintve kevésbé hatékony mint fából készült társai.
hírek információk
Ajtók ablakok - Borovi fenyőből
Az ablakok és ajtók, valamint bútorok igen kedvelt alapanyaga a borovi fenyő valójában hagyományos erdei fenyő. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen földrajzilag rengeteg helyen elterjedt, és az egyik legellenállóbb és legigénytelenebb fenyő, mégis a legalkalmasabb a nyílászárók gyártására.
Kalandozás a biztonsági ajtók világában
Otthonunk és értékeink védelmét, illetve sok esetben Önmagunk védelmét is jelenti egy biztonsági ajtó felszerelése. A biztonsági ajtók alapvető jellemzője, hogy több ponton záródnak, ráadásul vastag és acéllal erősített anyagból készülnek, így megnehezítik az illetéktelenek behatolását.