MENU
Hírek, információk

Tolóajtók - modern térelválasztás

Tolóajtók - modern térelválasztás Irodaházak vagy akár lakóházunk nagyobb méretű szobáinak elválasztásánál is gondolkodhatunk egyedi, modern megoldásban. Ennek megvalósításában segítenek a tolóajtók, amelyek az egyedi sajátosságokat figyelembe véve beépítés után otthonunk díszévé válhatnak.

Előnyük a hagyományos ajtókkal szemben, hogy segítségükkel beépíthetővé, hasznosíthatóvá válnak az elfeledett helyek, legyen szó akár a lépcső aljáról vagy tetősíkok alatti térről.
Térelválasztó szerepük mellett esztétikai élményt is nyújtanak az üvegezett változatok, ugyanakkor praktikusságuk sem elhanyagolandó, hiszen az így létrejövő rejtekhelyek nagyszerűen kihasználhatóak.

Mivel a különleges igényeknek megfelelően a tolóajtók kialakítása egyedi, így áruk a hagyományos ajtókhoz képest magasabb. Színben, formában tehát szabad kezet kap a tervező, azonban érdemes e térválasztó melletti döntéskor figyelembe venni, hogy hangszigetelő hatását tekintve kevésbé hatékony mint fából készült társai.
hírek információk
Műanyag ablakok: féltsük-e a falakat a penésztől?
Egyre többen és többen választják a műanyag nyílászárókat a felújításkor. Azonban még mindig többen úgy gondolják, hogy a cirkófűtés - műanyag ablak összeállítás penészes falakat eredményezhet. Mi az igazság?
Nyílászárócsere okosan
Felújításon gondolkodik? Esetleg támogatással, de megvalósult lakóépületének külső szigetelése, mégsem érzi tökéletesnek a kapott eredményt? A teljes körű energetikai korszerűsítés elengedhetetlen részét képezi a meglévő homlokzati hőszigetelés mellett a régi, elöregedett nyílászárók cseréje