MENU
Hírek, információk

Tolóajtók - modern térelválasztás

Tolóajtók - modern térelválasztás Irodaházak vagy akár lakóházunk nagyobb méretű szobáinak elválasztásánál is gondolkodhatunk egyedi, modern megoldásban. Ennek megvalósításában segítenek a tolóajtók, amelyek az egyedi sajátosságokat figyelembe véve beépítés után otthonunk díszévé válhatnak.

Előnyük a hagyományos ajtókkal szemben, hogy segítségükkel beépíthetővé, hasznosíthatóvá válnak az elfeledett helyek, legyen szó akár a lépcső aljáról vagy tetősíkok alatti térről.
Térelválasztó szerepük mellett esztétikai élményt is nyújtanak az üvegezett változatok, ugyanakkor praktikusságuk sem elhanyagolandó, hiszen az így létrejövő rejtekhelyek nagyszerűen kihasználhatóak.

Mivel a különleges igényeknek megfelelően a tolóajtók kialakítása egyedi, így áruk a hagyományos ajtókhoz képest magasabb. Színben, formában tehát szabad kezet kap a tervező, azonban érdemes e térválasztó melletti döntéskor figyelembe venni, hogy hangszigetelő hatását tekintve kevésbé hatékony mint fából készült társai.
hírek információk
Szellőztessünk rendszeresen!
Amennyiben kicseréltük az ablakainkat, ajtóinkat, és örülünk annak, hogy jól szigetlenek, hajlamosak vagyunk elfelejteni a rendszeres szellőztetést, pláne az olyan helységekben, ahol nem tartózkodunk huzamosabb ideig. Pedig a jól szigetelő ablakok miatt még gyakrabban kellene biztosítani a légcserét!