MENU
Hírek, információk

Biztonságos hőmegtartás

Biztonságos hőmegtartás Lakásunk felújításakor, korszerűsítésekor kiemelt figyelmet kap egy jól záródó nyílászáró, amely nyáron hőszigetelésben, télen hőmegtartásban kiváló. A fűtési szezon beköszöntével azonban célszerű figyelmünket a biztonság felé is fordítani, és szakember segítségét kérni fűtőberendezéseink vagy kéményünk átvizsgálásában.

Napjaink nyílászárói kiváló képességekkel rendelkeznek a kivitelezés sajátosságai miatt (tömítés, üvegek száma, tok), az emberi tényező felelőssége azonban mégis kikerülhetetlen, hiszen ezek a jó hőmegtartással rendelkező konstrukciók a szellőztetést önállóan nem tudják megoldani. A lakótér levegőjének állandó cseréjére nemcsak a „jajj de jó, friss levegő” érzése miatt van szükség, kiemelten fontos biztonságunk szem előtt tartása, hiszen míg a korábbi nyílászárónk esetleg természetes szellőzése miatt ez nem jelentett központi problémát, korunk tökéletesen záró tokjai az esetleges szén-monoxid képződést elősegítik. Előzzük tehát meg a bajt, vizsgáltassuk át készülékeinket és nem utolsósorban szellőztessünk gyakran!
hírek információk
Az ablak után mi jöhet még?
Gyermekkorunk első házrajzainak már szerves részét képezi a hagyományos, kerettel rendelkező ajtó-ablak ábrázolás. Lehetséges, hogy a nem is távoli jövőben gyermekeink már üvegfüggönyt alkossanak rajzaikra? Egy új technológiának köszönhetően már számolhatunk a fenti újdonság alkalmazásával erkélyek, teraszok, lodzsák kialakításánál.
Automatizált kapuk
A falra szerelhető kapcsolóval ellátott, vagy távirányítóval ellátott garázskapuk igazi kényelmet nyújtanak a vásárlóknak.