MENU
Hírek, információk

Biztonságos hőmegtartás

Biztonságos hőmegtartás Lakásunk felújításakor, korszerűsítésekor kiemelt figyelmet kap egy jól záródó nyílászáró, amely nyáron hőszigetelésben, télen hőmegtartásban kiváló. A fűtési szezon beköszöntével azonban célszerű figyelmünket a biztonság felé is fordítani, és szakember segítségét kérni fűtőberendezéseink vagy kéményünk átvizsgálásában.

Napjaink nyílászárói kiváló képességekkel rendelkeznek a kivitelezés sajátosságai miatt (tömítés, üvegek száma, tok), az emberi tényező felelőssége azonban mégis kikerülhetetlen, hiszen ezek a jó hőmegtartással rendelkező konstrukciók a szellőztetést önállóan nem tudják megoldani. A lakótér levegőjének állandó cseréjére nemcsak a „jajj de jó, friss levegő” érzése miatt van szükség, kiemelten fontos biztonságunk szem előtt tartása, hiszen míg a korábbi nyílászárónk esetleg természetes szellőzése miatt ez nem jelentett központi problémát, korunk tökéletesen záró tokjai az esetleges szén-monoxid képződést elősegítik. Előzzük tehát meg a bajt, vizsgáltassuk át készülékeinket és nem utolsósorban szellőztessünk gyakran!
hírek információk
Lemezelt beltéri ajtó, a biztos választás
Ha beltéri ajtót választunk, törekedni kell arra, hogy mindig a legminőségibb darabot vásároljuk meg. Még akkor is érvényes ez, ha egy összegben kicsit nagyobb beruházásról van szó, hiszen ha igazán strapabíró nyílászárókat veszünk, hosszú évtizedekig nem lesz majd szükség arra, hogy lecseréljük őket, még felújítás alkalmával sem.
Hogyan válasszunk bejárati ajtót?
Mutatós és magas minőséget képviselő beltéri ajtót keres, amely kiváló esztétikai tulajdonságai mellett a biztonság igényének is maradéktalanul megfelel, valamint hangszigetelő és formatartó is? Válassza a Getax kínálatában található, kínai gyártmányú társasházi és acél bejárati ajtókat, kedvező árfekvésben, rendkívül magas minőség mellett!