MENU
Hírek, információk

Beltéri ajtók - intuitív választás

Beltéri ajtók - intuitív választás Otthonunk felújításakor górcső alá kerülhetnek meglévő beltéri ajtóink cseréi is, hiszen ha már változás, legyen az teljes. De mégis milyen módon dobhatjuk fel ajtóink változtatásával a meglévő hangulatot és mihez is érdemes igazán tartani?

Ha teljes ajtócsere kerül szóba, először is érdemes néhány nyugodt pillanatot eltölteni a már újrafestett, esetleg újraparkettázott lakásban, és egy mély lélegzetet véve belső hangunkat, képzeletünket előhívva végiggondolni, mi is az az árnyalat, anyag, amit el tudnánk képzelni.

Szakemberek egyöntetű véleménye szerint tudatalattink határozott segítségünkre érkezik a választásban, halványan körvonalazza, mi is lenne az ideális.

Ha mindezen átestünk, kezdődhet a mintázat, az anyag minőségének megfogalmazása. Szinte garantált, hogy a választottunk harmonizálni fog a padlóval, a bútorokkal, a fal színével, egyfajta keretet alkotva létrehozzák lakóterünk harmóniáját.
hírek információk
Nyílászárót hitelre? Hamarosan...
Ha aktuálissá vált az ajtók és ablakok cseréje egy lakásfelújítás során, vagy egy ház építése közben jön el a nyílászárók megvásárlásának pillanata, bizony számolni kell azzal, hogy egy nagyobb összeget fogunk kiadni. A nyílászárókon sok minden múlik, többek között az a nem elhanyagolható tényező is, hogy később mennyire lesz télen meleg a lakásban, nyáron pedig mennyire sikerül megtartani a hűvösebb levegőt. Ezek után természetes, hogy mindenki igyekszik a jobb minőségű nyílászárók közül választani, ezeket azonban meg is kell fizetni.
Beltéri ajtók - intuitív választás
Otthonunk felújításakor górcső alá kerülhetnek meglévő beltéri ajtóink cseréi is, hiszen ha már változás, legyen az teljes. De mégis milyen módon dobhatjuk fel ajtóink változtatásával a meglévő hangulatot és mihez is érdemes igazán tartani?