MENU
Hírek, információk

Beltéri ajtók - intuitív választás

Beltéri ajtók - intuitív választás Otthonunk felújításakor górcső alá kerülhetnek meglévő beltéri ajtóink cseréi is, hiszen ha már változás, legyen az teljes. De mégis milyen módon dobhatjuk fel ajtóink változtatásával a meglévő hangulatot és mihez is érdemes igazán tartani?

Ha teljes ajtócsere kerül szóba, először is érdemes néhány nyugodt pillanatot eltölteni a már újrafestett, esetleg újraparkettázott lakásban, és egy mély lélegzetet véve belső hangunkat, képzeletünket előhívva végiggondolni, mi is az az árnyalat, anyag, amit el tudnánk képzelni.

Szakemberek egyöntetű véleménye szerint tudatalattink határozott segítségünkre érkezik a választásban, halványan körvonalazza, mi is lenne az ideális.

Ha mindezen átestünk, kezdődhet a mintázat, az anyag minőségének megfogalmazása. Szinte garantált, hogy a választottunk harmonizálni fog a padlóval, a bútorokkal, a fal színével, egyfajta keretet alkotva létrehozzák lakóterünk harmóniáját.
hírek információk
Beépítési útmutató
Az alábbi leírásban az utólag beépíthető standard bejárati és beltéri ajtók beépítési módját mutatjuk be lépésenként. Bár a művelet házilag is kivitelezhető, mi mindenképpen javasoljuk, hogy a munkát szakemberrel végeztesse el.
Árnyékos tetőterek
A meleg ellen leghatékonyabban a külső árnyékolókkal védekezhetünk. Ha ugyanis átforrósodik az ablaküveg, a belső roló sem állítja meg a hőség továbbterjedését. A külső árnyékolóknak két fő típusa van: a redőny és a hővédő roló.