MENU
Hírek, információk

Beltéri ajtók - intuitív választás

Beltéri ajtók - intuitív választás Otthonunk felújításakor górcső alá kerülhetnek meglévő beltéri ajtóink cseréi is, hiszen ha már változás, legyen az teljes. De mégis milyen módon dobhatjuk fel ajtóink változtatásával a meglévő hangulatot és mihez is érdemes igazán tartani?

Ha teljes ajtócsere kerül szóba, először is érdemes néhány nyugodt pillanatot eltölteni a már újrafestett, esetleg újraparkettázott lakásban, és egy mély lélegzetet véve belső hangunkat, képzeletünket előhívva végiggondolni, mi is az az árnyalat, anyag, amit el tudnánk képzelni.

Szakemberek egyöntetű véleménye szerint tudatalattink határozott segítségünkre érkezik a választásban, halványan körvonalazza, mi is lenne az ideális.

Ha mindezen átestünk, kezdődhet a mintázat, az anyag minőségének megfogalmazása. Szinte garantált, hogy a választottunk harmonizálni fog a padlóval, a bútorokkal, a fal színével, egyfajta keretet alkotva létrehozzák lakóterünk harmóniáját.
hírek információk
Gázkészülékek kötelező szellőzésének beépítése
A panellakásokban az év ezen időszakában zajlik a rendes éves gázkészülék felülvizsgálat, melynek keretében a gázellenőrök ellenőrzik, hogy a nyílt égésterű kazánnal ellátott helyiségekben ki van-e alakítva a kötelező szabvány szerinti szellőzés. Nyílt égésterű kazánok esetében ugyanis kötelező a légbevezetők felszerelése, egyrészt az Ön és családja biztonsága, másrészt a kazán megfelelő működése érdekében.
Árnyékolás - igények és lehetőségek találkozása
Az már az általános iskolai fizika órákról nyilvánvaló számunkra, hogy az üveg átengedi a hozzá érkező napsugarakat, viszont korántsem biztos, hogy minden érkező vendéget szívesen látunk, tekintve, hogy a kitessékelésük már sokkal nehezebb feladat különösen egy forró nyári napon.