MENU
Hírek, információk

Beltéri ajtók - intuitív választás

Beltéri ajtók - intuitív választás Otthonunk felújításakor górcső alá kerülhetnek meglévő beltéri ajtóink cseréi is, hiszen ha már változás, legyen az teljes. De mégis milyen módon dobhatjuk fel ajtóink változtatásával a meglévő hangulatot és mihez is érdemes igazán tartani?

Ha teljes ajtócsere kerül szóba, először is érdemes néhány nyugodt pillanatot eltölteni a már újrafestett, esetleg újraparkettázott lakásban, és egy mély lélegzetet véve belső hangunkat, képzeletünket előhívva végiggondolni, mi is az az árnyalat, anyag, amit el tudnánk képzelni.

Szakemberek egyöntetű véleménye szerint tudatalattink határozott segítségünkre érkezik a választásban, halványan körvonalazza, mi is lenne az ideális.

Ha mindezen átestünk, kezdődhet a mintázat, az anyag minőségének megfogalmazása. Szinte garantált, hogy a választottunk harmonizálni fog a padlóval, a bútorokkal, a fal színével, egyfajta keretet alkotva létrehozzák lakóterünk harmóniáját.
hírek információk
Zárt ajtókkal védekeznek a bankok
A bankrablások kivédésére a rendőrség azt javasolta a bankoknak, hogy ahol tehetik, nyitvatartási időben tartsák zárva a bankfiókok bejárati ajtaját, és egyenként engedjék be, illetve ki az ügyfeleket. A zárt ajtók a meglepetésszerű támadások ellen védelmet nyújtanak.
Mit tegyünk ha húz az ablak
Szóltunk már mi is arról, előfordul, hogy azt tapasztaljuk, húz az ablak. Ez akár az új házaknál is megeshet. Ilyenkor valószínűleg rosszul van beépítve. Ezekben az esetekben hőhíd keletkezik, és elszökik a meleg, több lesz a fűtésköltség.