MENU
Hírek, információk

Hideg - jobb kint, mint bent

Hideg - jobb kint, mint bent A téli időszaknak a látványos hóesés mellett a megemelkedett fűtésszámla is fontos ismérve – állapítjuk meg többnyire keserűen. Ez azonban nem törvényszerű, számos lehetőség adódik lakásunk hőszigetelő képességének növelésére a homlokzati hőszigetelés vagy műanyag nyílászáró csere formájában.

Homlokzati hőszigetelésben gondolkodva a lakosság nagy része szakemberhez fordul. Bölcs lépés, hiszen a piacon jelen lévő változatok közül szakember segítségével könnyen kiválasztható a számunkra megfelelő megoldás. A jelenlegi trendeknek megfelelően kétféle anyag alkalmazása vált elterjedtté a homlokzati hőszigetelés terén. Az egyik változatot a polisztirol szigetelő rendszerek alkotják, de aki más megoldásban gondolkodik, kérheti a kőzetgyapotból készült változatot is.

Akármelyik megoldás mellett döntünk, a cél az átnedvesedés megelőzése. A kitűnő hőszigetelés mellé hangszigetelés is társul, ami nem utolsó szempont forgalmas csomópontok közelében épült lakóházak esetében.

Ha pedig a külső védelem megoldott, érdemes elgondolkodni a műanyag nyílászárók beszerelésében is, a komplex felújítás előnyeit ugyanis fűtésszámlánk csökkenésében hosszú távon élvezhetjük.


hírek információk
Hangszigetelt ajtó a nyugalomért
Egy lakásban az ajtóknak igen komoly szerepük van, hiszen ezek biztosítják a lakásban élő emberek számára a magánszférát azzal, hogy elzárják egymástól az egyes helyiségeket. Néha mindenki vágyik egy kis magányra, az ajtónak köszönhetően pedig ezt meg is kaphatjuk, még akkor is, ha lakásunkat több emberrel osztjuk meg. Ahhoz azonban, hogy az egyedüllét, a magánszféra érzése tökéletes legyen, fontos lenne az is, hogy ne is halljuk az épületben tartózkodó többi embert. Szerencsére ma már erre is van egy remek megoldás, mégpedig a hangszigetelt ajtó.
Honlapunk hamarosan megújul!
Az Áron Ház Kft. jóvoltából a getax.hu hamarosan megújul! Visszatérő látogatóinkat, hűséges vásárlóinkat és az újonnan érkezett érdeklődőket is rendkívül széles árukészlettel, a piacon megtalálható legmagasabb minőségű nyílászárókkal várjuk vissza.