MENU
Hírek, információk

Nyílászárócsere okosan

Nyílászárócsere okosan Felújításon gondolkodik? Esetleg támogatással, de megvalósult lakóépületének külső szigetelése, mégsem érzi tökéletesnek a kapott eredményt? A teljes körű energetikai korszerűsítés elengedhetetlen részét képezi a meglévő homlokzati hőszigetelés mellett a régi, elöregedett nyílászárók cseréje

Huzatos, korszerűtlen ajtaja, ablaka helyett ma már a piaci kínálat lehetővé teszi, hogy igényeinek megfelelően kiválassza a legtökéletesebbet, természetesen szakember segítségével. Vétek lenne a profik segítségét figyelmen kívül hagyni, hozzá nem értőkként ugyanis könnyen elveszhetünk a műanyag ajtókat, ablakokat jellemző légkamraszámok, tokfajták, tömítésszámok és K értékek világában. Mindezek ugyanis az ismérvei egy a funkcióját megfelelően betöltő nyílászárónak. Akármelyik megoldás mellett tesszük is le voksunkat, a cél a kiváló hő- és hangszigetelő képesség élvezete a biztonságtechnikai szempontok figyelembevételével, amihez laikusként szintén kevésnek bizonyulunk.
hírek információk
Nyílászárót hitelre? Hamarosan...
Ha aktuálissá vált az ajtók és ablakok cseréje egy lakásfelújítás során, vagy egy ház építése közben jön el a nyílászárók megvásárlásának pillanata, bizony számolni kell azzal, hogy egy nagyobb összeget fogunk kiadni. A nyílászárókon sok minden múlik, többek között az a nem elhanyagolható tényező is, hogy később mennyire lesz télen meleg a lakásban, nyáron pedig mennyire sikerül megtartani a hűvösebb levegőt. Ezek után természetes, hogy mindenki igyekszik a jobb minőségű nyílászárók közül választani, ezeket azonban meg is kell fizetni.
Nyílászáró borovi fenyőből - minőségi lehetőség
A beltéri ajtók kiválasztása egy lakás felújításánál, vagy éppen egy ház építésénél nem könnyű feladat, hiszen az ajtók – bár részletkérdésnek tűnhetnek – nagyban meghatározzák egy helyiség hangulatát.