MENU
Hírek, információk

Nyílászárócsere okosan

Nyílászárócsere okosan Felújításon gondolkodik? Esetleg támogatással, de megvalósult lakóépületének külső szigetelése, mégsem érzi tökéletesnek a kapott eredményt? A teljes körű energetikai korszerűsítés elengedhetetlen részét képezi a meglévő homlokzati hőszigetelés mellett a régi, elöregedett nyílászárók cseréje

Huzatos, korszerűtlen ajtaja, ablaka helyett ma már a piaci kínálat lehetővé teszi, hogy igényeinek megfelelően kiválassza a legtökéletesebbet, természetesen szakember segítségével. Vétek lenne a profik segítségét figyelmen kívül hagyni, hozzá nem értőkként ugyanis könnyen elveszhetünk a műanyag ajtókat, ablakokat jellemző légkamraszámok, tokfajták, tömítésszámok és K értékek világában. Mindezek ugyanis az ismérvei egy a funkcióját megfelelően betöltő nyílászárónak. Akármelyik megoldás mellett tesszük is le voksunkat, a cél a kiváló hő- és hangszigetelő képesség élvezete a biztonságtechnikai szempontok figyelembevételével, amihez laikusként szintén kevésnek bizonyulunk.
hírek információk
Távirányítású ablakok, ajtók, nyílászárók
Célunk a maximális kényelem biztosítása és az intelligens házkoncepció megvalósítása az elektromos ablakműködtetés forradalmasításával. Ennek mérföldköve az INTEGRA® típusú tetőtéri ablak, melynek egyik legfőbb erénye a beépítés egyszerűsége és a sokrétű működtetési lehetőség.
Fa nyílászárók felülkezelve
A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.