MENU
Hírek, információk

Nyílászárócsere okosan

Nyílászárócsere okosan Felújításon gondolkodik? Esetleg támogatással, de megvalósult lakóépületének külső szigetelése, mégsem érzi tökéletesnek a kapott eredményt? A teljes körű energetikai korszerűsítés elengedhetetlen részét képezi a meglévő homlokzati hőszigetelés mellett a régi, elöregedett nyílászárók cseréje

Huzatos, korszerűtlen ajtaja, ablaka helyett ma már a piaci kínálat lehetővé teszi, hogy igényeinek megfelelően kiválassza a legtökéletesebbet, természetesen szakember segítségével. Vétek lenne a profik segítségét figyelmen kívül hagyni, hozzá nem értőkként ugyanis könnyen elveszhetünk a műanyag ajtókat, ablakokat jellemző légkamraszámok, tokfajták, tömítésszámok és K értékek világában. Mindezek ugyanis az ismérvei egy a funkcióját megfelelően betöltő nyílászárónak. Akármelyik megoldás mellett tesszük is le voksunkat, a cél a kiváló hő- és hangszigetelő képesség élvezete a biztonságtechnikai szempontok figyelembevételével, amihez laikusként szintén kevésnek bizonyulunk.
hírek információk
Biztonságban – Getax betörésvédelem
Egyre többen adják arra fejüket, hogy biztonsági ajtót szereltessenek be. Az értékek védelmére kifejlesztett nyílászárók nagy választékban kaphatóak a Getax kínálatában is.
Ajtók aluminium kerettel
Meglevő bútorainkat ajtócserével is fel lehet újítani, amihez ajánlatos a szokásostól eltérő anyagok adta lehetőségeket is figyelembe venni. Ilyen munkáknál az új trendeket is érdemes követni. Mostanában pl. divatosak az alumíniumkeretes ajtók, amelyekbe a legkülönfélébb ajtóbetéteket lehet beépíteni.