MENU
Hírek, információk

Bejárati ajtók - sokszínűség az első lépéseknél

Bejárati ajtók - sokszínűség az első lépéseknél Kiemelt helyet foglal el otthonunk összképének alakításában egy megfelelően megválasztott bejárati ajtó. Nyílászáróinknak ezen fajtájával szembesül először a lakásunk előtt türelmetlenül toporgó vendégsereg, míg az ajtóhoz sietünk, nem mindegy tehát, milyen látvánnyal kell beérniük.

A ma tervezői kreativitásuknak és a folyamatosan felmerülő igényeknek köszönhetően már széles választékkal állnak rendelkezésünkre. Választhatjuk a klasszikus, fából készült modelleket, de újonnan cserélt egyéb nyílászáróinkhoz, ablakainkhoz igazítva gondolkodhatunk műanyag vagy alumínium alapanyagban.

Design tekintetében a paletta szintén széles és az ésszerűség határain belül szinte csak fantáziánk szab határt a kiválasztott elem esetében. Színek esetében természetesen teljesen szabad a pálya, de egy igényesen kialakított bejárati ajtóba kérhetjük üveg beépítését is akár, ezáltal emelve egyediségét.

Nem minden azonban a külcsín, érdemes szakemberek segítségét figyelembe véve választani. 

Mindenki számára fontos, hogy választott új lakberendezési eszköze – mert hiszen egy ajtó egyértelműen annak is minősül – kiállja az idő próbáját, az időjárás viszontagságait, hiszen egyfajta első véderőt nyújt otthonunk számára. Ugyanakkor sajnos mai világunkban érdemes gondot fordítani a biztonsági tényezők figyelembe vételére is, ha otthonunk értékvédelme is fontos számunkra, szakértők az alumínium ajtó beépítését ajánlják.
hírek információk
Mit tegyünk ha húz az ablak
Szóltunk már mi is arról, előfordul, hogy azt tapasztaljuk, húz az ablak. Ez akár az új házaknál is megeshet. Ilyenkor valószínűleg rosszul van beépítve. Ezekben az esetekben hőhíd keletkezik, és elszökik a meleg, több lesz a fűtésköltség.