MENU
Hírek, információk

Bejárati ajtók - sokszínűség az első lépéseknél

Bejárati ajtók - sokszínűség az első lépéseknél Kiemelt helyet foglal el otthonunk összképének alakításában egy megfelelően megválasztott bejárati ajtó. Nyílászáróinknak ezen fajtájával szembesül először a lakásunk előtt türelmetlenül toporgó vendégsereg, míg az ajtóhoz sietünk, nem mindegy tehát, milyen látvánnyal kell beérniük.

A ma tervezői kreativitásuknak és a folyamatosan felmerülő igényeknek köszönhetően már széles választékkal állnak rendelkezésünkre. Választhatjuk a klasszikus, fából készült modelleket, de újonnan cserélt egyéb nyílászáróinkhoz, ablakainkhoz igazítva gondolkodhatunk műanyag vagy alumínium alapanyagban.

Design tekintetében a paletta szintén széles és az ésszerűség határain belül szinte csak fantáziánk szab határt a kiválasztott elem esetében. Színek esetében természetesen teljesen szabad a pálya, de egy igényesen kialakított bejárati ajtóba kérhetjük üveg beépítését is akár, ezáltal emelve egyediségét.

Nem minden azonban a külcsín, érdemes szakemberek segítségét figyelembe véve választani. 

Mindenki számára fontos, hogy választott új lakberendezési eszköze – mert hiszen egy ajtó egyértelműen annak is minősül – kiállja az idő próbáját, az időjárás viszontagságait, hiszen egyfajta első véderőt nyújt otthonunk számára. Ugyanakkor sajnos mai világunkban érdemes gondot fordítani a biztonsági tényezők figyelembe vételére is, ha otthonunk értékvédelme is fontos számunkra, szakértők az alumínium ajtó beépítését ajánlják.
hírek információk
Beltéri ajtók - intuitív választás
Otthonunk felújításakor górcső alá kerülhetnek meglévő beltéri ajtóink cseréi is, hiszen ha már változás, legyen az teljes. De mégis milyen módon dobhatjuk fel ajtóink változtatásával a meglévő hangulatot és mihez is érdemes igazán tartani?
Belső ajtók - Milyen anyagból?
A belső ajtók anyaga általában fa vagy valamilyen fa jellegű anyag. A hagyományos farostlemez ajtók, a legegyszerűbb és legolcsóbb típusok. Igazán egy fontos előnyüket érdemes kiemelni, az árukat. Utólag szerelhető tokkal nem készülnek.