MENU
Hírek, információk

Alternatív ablakhasználat

Alternatív ablakhasználat Néhol egészen különös helyen bukkanunk rá az ablakokra és ajtókra. Nincs ez másként ebben a hírben sem.

A thaiföldi "MB3" osztályos Kui Buri négy játékosa a Kasem Bandit együttesétől elszenvedett 4-1-es vereség után a stadion egyik irodájába üldözte a bírót, ahol az elbarikádozta az ajtót. A feldühödött "drukkerek", miután bejutottak, csépelni kezdték a bírót, mire a 41 éves Prakongsuk Kuamalameg nem látott más megoldást a menekülésre, minthogy kiugorjon az ablakon. 

A futballisták azon dühödtek fel, hogy a feljutás szempontjából fontos találkozón a bíró három játékost kiállított a Kuri Buriból. A mérkőzésvezető feljelentést tett, a helyi rendőrség egyelőre bizonyítékokat gyűjt.
hírek információk
Sérült nyílászárók akciós áron
Bizonyára sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy tudják, időszerű lenne az ajtók, ablakok cseréje, azonban túl drágák az új nyílászárók. Sokszor még a legnagyobb kedvezmények ellenére is nehézséget okoz előteremteni a szükséges összeget, ezért nem ritka, hogy az emberek kénytelenek beletörődni abba, hogy még egy ideig el kell viselniük rossz állapotú ajtóikat, ablakaikat. Hamarabb elérheti azonban a célját, ha szemügyre veszi minimálisan sérült termékeinket is, melyeket hatalmas kedvezménnyel kínálunk.
Hová fejlődnek az ablakok és ajtók?
A Getax amellett, hogy folyamatosan látja el tanácsokkal és hírekkel vásárlóit, azúttal most bepillantást enged abba, hogy valószínűleg milyenek lesznek az ablakok és ajtók a jövőben.