MENU
Hírek, információk

Sokszínű bejárati ajtók a Áron Ház kft.-től

Sokszínű bejárati ajtók a Áron Ház kft.-től Az Áron Ház kft. különböző minőségű és típusu műanyag nyílászárókat kínál óriási választékban. Jelentős időt kell rászánnia annak, aki kínálatában található műanyag nyílászárókat szeretné végigböngészni.

Cégünk a luxus kivitelűektől a legegyszerűbb kialakítású műanyag ajtókat kínál a vásárlóknak. Egy bejárati ajtónál mindig sarkalatos pont a biztonság és a hőszigetelés kérdése. A Áron Ház kft. termékei mindkettőben kiemelkedő minőséget mutatnak. Kínálatunkban megtalálhatók a többkamrás profilú rendszerek, különböző hőszigetelésű üvegezésekkel, biztonsági és esztétikai megoldásokkal.

Azonban nem csak a kialakítás, vagyis a hőszigetelés, az anyag és a biztonság szempontjából érhető el többféle bejárati ajtó. A cég termékei igen széles panel- és üvegválasztéka egyaránt komoly feladat elé állítja a vásárlókat: valahogy meg kell egyezni, melyik termék is kerüljön beszerelésre.

Raktárkészletünkön kilenc fajta panelválasztási lehetőséggel találkozhatnak vevőink, igen korszerű, három ponton záródó GU csapos biztonsági zárral szereljük a nyílászárókat, acél és MDF biztonsági panelmerevítéseket használunk, és egyedi méretekben is elkészítjük az ajtókat.
hírek információk
Nyílászárókról dióhéjban
Napjainkban a magas energia árak miatt egyre nagyobb figyelmet kell fordítani otthonunk megfelelő hőszigetelésére, hiszen az egyik legnagyobb költséggel járó energia felhasználás egy háztartásban a fűtés, ami akkor tud igazán hatékony és ezáltal olcsó lenni ha megfelelő ablakok és ajtók vannak beépítve a házba, amennyiben ez nem így van akkor sajnos az utcát fűtjük.
Műanyag, vagy alumínium párkányt érdemes vásárolni?
A válasz elsősorban attól függ, hogy milyen nyílászárókkal rendelkezik az adott homlokzati rész. Műanyag nyílászárókhoz leginkább a műanyag párkányokat ajánljuk, míg az alumínium párkány szinte minden típushoz megfelelő lehet. A tisztánlátás kedvéért nézzük, milyen tulajdonságokkal bírnak a műanyag-, és milyenekkel az alumínium párkányok.