MENU
Hírek, információk

Sokszínű bejárati ajtók a Áron Ház kft.-től

Sokszínű bejárati ajtók a Áron Ház kft.-től Az Áron Ház kft. különböző minőségű és típusu műanyag nyílászárókat kínál óriási választékban. Jelentős időt kell rászánnia annak, aki kínálatában található műanyag nyílászárókat szeretné végigböngészni.

Cégünk a luxus kivitelűektől a legegyszerűbb kialakítású műanyag ajtókat kínál a vásárlóknak. Egy bejárati ajtónál mindig sarkalatos pont a biztonság és a hőszigetelés kérdése. A Áron Ház kft. termékei mindkettőben kiemelkedő minőséget mutatnak. Kínálatunkban megtalálhatók a többkamrás profilú rendszerek, különböző hőszigetelésű üvegezésekkel, biztonsági és esztétikai megoldásokkal.

Azonban nem csak a kialakítás, vagyis a hőszigetelés, az anyag és a biztonság szempontjából érhető el többféle bejárati ajtó. A cég termékei igen széles panel- és üvegválasztéka egyaránt komoly feladat elé állítja a vásárlókat: valahogy meg kell egyezni, melyik termék is kerüljön beszerelésre.

Raktárkészletünkön kilenc fajta panelválasztási lehetőséggel találkozhatnak vevőink, igen korszerű, három ponton záródó GU csapos biztonsági zárral szereljük a nyílászárókat, acél és MDF biztonsági panelmerevítéseket használunk, és egyedi méretekben is elkészítjük az ajtókat.
hírek információk
Biztonsági ajtók
Nyáron lakásunkat, télen a hétvégi házunkat féltjük a betörőktől. Megfelelő mechanikai védelemmel jelentősen megnehezíthetjük a nem kívánatos vendégek dolgát, jobb esetben egészen a rendőrség kiérkezéséig. Cikkünkben a biztonsági ajtókkal szemben támasztott követelményekről szólunk.
Ólommentes műanyag ablakok
Ez idő szerint a piacon járatos műanyag ablakprofiloknál többségében ólomstabilizátorokat alkalmaznak. A hozzákevert ólomfoszfátok szilárdan kötődnek a PVC térhálójában és jelentős részük van ennek az alapanyagnak az ismert jó tulajdonságaiban.