MENU
Hírek, információk

Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók Ha olyan értéket helyezünk el az ajtóink mögött, amely nagyon fontos számunkra, gondoskodnunk kell annak megfelelő védelméről is. Szeretett családunk, óriási erőfeszítéssel beindított vállalkozásunk, találmányaink, gondolataink, gyűjteményeink és még sok minden más is megérdemli az ilyen magas szintű gondoskodást.

A kiemelten értékes dolgok megóvására szolgálnak az ún. biztonsági ajtók, amelyek tokozása, zár- és kilincsszerkezete, ajtófelülete is különlegesen biztonságos szerkezettel kerül kialakításra.

 

 

 

 

 

 

A szárnyrészt és a tokszelvényt acéllal erősítik meg, amely mellé hő-, és hangszigetelő réteget is illesztenek, hiszen biztonsági minőségben általában bejárati ajtókat készíttetnek a megrendelők. A zárszerkezet kiemelten masszív, tizenkét ponton záródó, tartós, acél alkatrész, amelynek biztonságosságát a 3,5 mm-es acél csuklópánt teszi teljessé.

 

Természetesen az esztétika és a praktikum se szenvedhet hátrányt. Sötétmogyoró, cseresznye és fehér színben választhatóak ezek a termékek, exkluzív kilincsgarnitúrát adunk melljük. Az ajtóban beépített csengő és halszemoptikás kukucskáló van.

hírek információk
Jönnek az őszi viharok, védjük az ablakokat
Hamarosan beköszöntenek az őszi szelek. Hogyha megúsztuk a nyári viharokat, akkor szerencsések vagyunk, de jobb felkészülni, hogyha nem akarunk kitört ablakokat, vagy ajtóüvegeket.
Nyílászáró borovi fenyőből - minőségi lehetőség
A beltéri ajtók kiválasztása egy lakás felújításánál, vagy éppen egy ház építésénél nem könnyű feladat, hiszen az ajtók – bár részletkérdésnek tűnhetnek – nagyban meghatározzák egy helyiség hangulatát.