MENU
Hírek, információk

Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók Ha olyan értéket helyezünk el az ajtóink mögött, amely nagyon fontos számunkra, gondoskodnunk kell annak megfelelő védelméről is. Szeretett családunk, óriási erőfeszítéssel beindított vállalkozásunk, találmányaink, gondolataink, gyűjteményeink és még sok minden más is megérdemli az ilyen magas szintű gondoskodást.

A kiemelten értékes dolgok megóvására szolgálnak az ún. biztonsági ajtók, amelyek tokozása, zár- és kilincsszerkezete, ajtófelülete is különlegesen biztonságos szerkezettel kerül kialakításra.

 

 

 

 

 

 

A szárnyrészt és a tokszelvényt acéllal erősítik meg, amely mellé hő-, és hangszigetelő réteget is illesztenek, hiszen biztonsági minőségben általában bejárati ajtókat készíttetnek a megrendelők. A zárszerkezet kiemelten masszív, tizenkét ponton záródó, tartós, acél alkatrész, amelynek biztonságosságát a 3,5 mm-es acél csuklópánt teszi teljessé.

 

Természetesen az esztétika és a praktikum se szenvedhet hátrányt. Sötétmogyoró, cseresznye és fehér színben választhatóak ezek a termékek, exkluzív kilincsgarnitúrát adunk melljük. Az ajtóban beépített csengő és halszemoptikás kukucskáló van.

hírek információk
Lemezelt beltéri ajtó, a biztos választás
Ha beltéri ajtót választunk, törekedni kell arra, hogy mindig a legminőségibb darabot vásároljuk meg. Még akkor is érvényes ez, ha egy összegben kicsit nagyobb beruházásról van szó, hiszen ha igazán strapabíró nyílászárókat veszünk, hosszú évtizedekig nem lesz majd szükség arra, hogy lecseréljük őket, még felújítás alkalmával sem.
Fa nyílászárók felülkezelve
A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.