MENU
Hírek, információk

Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók Ha olyan értéket helyezünk el az ajtóink mögött, amely nagyon fontos számunkra, gondoskodnunk kell annak megfelelő védelméről is. Szeretett családunk, óriási erőfeszítéssel beindított vállalkozásunk, találmányaink, gondolataink, gyűjteményeink és még sok minden más is megérdemli az ilyen magas szintű gondoskodást.

A kiemelten értékes dolgok megóvására szolgálnak az ún. biztonsági ajtók, amelyek tokozása, zár- és kilincsszerkezete, ajtófelülete is különlegesen biztonságos szerkezettel kerül kialakításra.

 

 

 

 

 

 

A szárnyrészt és a tokszelvényt acéllal erősítik meg, amely mellé hő-, és hangszigetelő réteget is illesztenek, hiszen biztonsági minőségben általában bejárati ajtókat készíttetnek a megrendelők. A zárszerkezet kiemelten masszív, tizenkét ponton záródó, tartós, acél alkatrész, amelynek biztonságosságát a 3,5 mm-es acél csuklópánt teszi teljessé.

 

Természetesen az esztétika és a praktikum se szenvedhet hátrányt. Sötétmogyoró, cseresznye és fehér színben választhatóak ezek a termékek, exkluzív kilincsgarnitúrát adunk melljük. Az ajtóban beépített csengő és halszemoptikás kukucskáló van.

hírek információk
Bejárati ajtók
Szerettei és értékei védelme mindennél fontosabb! „12 ponton záródó ajtóm van, mégis betörtek hozzám könnyűszerrel!” Lehet, hogy nem is ez a legfontosabb egy bejárati ajtó választásnál? Hiába a rengeteg zár, ha az ajtólap maga egyszerűen nem tudja a megfelelő biztonságot garantálni, ebben az esetben kidobott pénz, amit a bejárati ajtóra költött!
Billentőlétra - technikai megoldás az árnyékolástechnikában
A redőny, mint az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb árnyékolástechnikai eszköz népszerűségét sokoldalúsága adja, mely szerint szinte bármely nyílászárótípushoz kiválóan csatlakoztatható. Köszönhető ez többek között az ún. billentőlétrának, amely nemcsak szerves részét képezi redőnyünknek, hanem mozgathatóságát is nagymértékben befolyásolja.