MENU
Hírek, információk

Mi az a teljesüveg rendszer?

Mi az a teljesüveg rendszer? A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.

Az igazi, optikailag keret nélküli, szabadalmaztatott teljesüveg rendszer meggyőzően karcsú keretei alátámasztják a modern architektúrát.

A valódi teljesüveg nyílászáró megoldások a minőségi különbségeket gyorsan kiemelik. Ezek az ajtók és ablakok immár teljesen készre szerelhetőek – így beszerelésük egyszerűvé válik. A teljesüvegek legmodernebb generációját ez a tulajdonság új házakhoz és felújításokhoz egyaránt érdekessé teszi mindamellett, hogy a látszókeret lehet akár csak 25 mm is.

A karcsú keretek kívülről időjárásálló alumíniummal győznek meg, miközben belülről fakivitelükkel az otthonosság érzetét nyújtják.
hírek információk
Szóképek - ablakok máshogyan
Nyelvünk különösen gazdag olyan szavakban, amelyek átvitt értelemben is gazdagok. Ezekre a képiességet hordozó szavakra kitűnő példa az ablak, vagy a virág. Együtt pedig plusz jelentést hordoznak.
Fa nyílászárók felülkezelve
A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.