MENU
Hírek, információk

Mi az a teljesüveg rendszer?

Mi az a teljesüveg rendszer? A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.

Az igazi, optikailag keret nélküli, szabadalmaztatott teljesüveg rendszer meggyőzően karcsú keretei alátámasztják a modern architektúrát.

A valódi teljesüveg nyílászáró megoldások a minőségi különbségeket gyorsan kiemelik. Ezek az ajtók és ablakok immár teljesen készre szerelhetőek – így beszerelésük egyszerűvé válik. A teljesüvegek legmodernebb generációját ez a tulajdonság új házakhoz és felújításokhoz egyaránt érdekessé teszi mindamellett, hogy a látszókeret lehet akár csak 25 mm is.

A karcsú keretek kívülről időjárásálló alumíniummal győznek meg, miközben belülről fakivitelükkel az otthonosság érzetét nyújtják.
hírek információk
Üvegtégla a mindennapokban
Szerteágazó felhasználási lehetőségeivel lakásunk építésekor, felújításkor már 2 évszázada üvegtéglában is gondolkodhatunk. Noha a régi korok embere még egyértelműen a hagyományos ablak mellett tette le voksát, ha nyílászáróról volt szó, mára már elfogadottá és egyre népszerűbbé vált az üvegtégla használata, amely betöltött funkciója mellett esztétikus megjelenést is kölcsönöz.
Bejárati ajtók
Szerettei és értékei védelme mindennél fontosabb! „12 ponton záródó ajtóm van, mégis betörtek hozzám könnyűszerrel!” Lehet, hogy nem is ez a legfontosabb egy bejárati ajtó választásnál? Hiába a rengeteg zár, ha az ajtólap maga egyszerűen nem tudja a megfelelő biztonságot garantálni, ebben az esetben kidobott pénz, amit a bejárati ajtóra költött!