MENU
Hírek, információk

Mi az a teljesüveg rendszer?

Mi az a teljesüveg rendszer? A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.

Az igazi, optikailag keret nélküli, szabadalmaztatott teljesüveg rendszer meggyőzően karcsú keretei alátámasztják a modern architektúrát.

A valódi teljesüveg nyílászáró megoldások a minőségi különbségeket gyorsan kiemelik. Ezek az ajtók és ablakok immár teljesen készre szerelhetőek – így beszerelésük egyszerűvé válik. A teljesüvegek legmodernebb generációját ez a tulajdonság új házakhoz és felújításokhoz egyaránt érdekessé teszi mindamellett, hogy a látszókeret lehet akár csak 25 mm is.

A karcsú keretek kívülről időjárásálló alumíniummal győznek meg, miközben belülről fakivitelükkel az otthonosság érzetét nyújtják.
hírek információk
Biztonságban – Getax betörésvédelem
Egyre többen adják arra fejüket, hogy biztonsági ajtót szereltessenek be. Az értékek védelmére kifejlesztett nyílászárók nagy választékban kaphatóak a Getax kínálatában is.
Sokszínű bejárati ajtók a Áron Ház kft.-től
Az Áron Ház kft. különböző minőségű és típusu műanyag nyílászárókat kínál óriási választékban. Jelentős időt kell rászánnia annak, aki kínálatában található műanyag nyílászárókat szeretné végigböngészni.