MENU
Hírek, információk

Mi az a teljesüveg rendszer?

Mi az a teljesüveg rendszer? A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.

Az igazi, optikailag keret nélküli, szabadalmaztatott teljesüveg rendszer meggyőzően karcsú keretei alátámasztják a modern architektúrát.

A valódi teljesüveg nyílászáró megoldások a minőségi különbségeket gyorsan kiemelik. Ezek az ajtók és ablakok immár teljesen készre szerelhetőek – így beszerelésük egyszerűvé válik. A teljesüvegek legmodernebb generációját ez a tulajdonság új házakhoz és felújításokhoz egyaránt érdekessé teszi mindamellett, hogy a látszókeret lehet akár csak 25 mm is.

A karcsú keretek kívülről időjárásálló alumíniummal győznek meg, miközben belülről fakivitelükkel az otthonosság érzetét nyújtják.
hírek információk
Árnyékolás kültérben
Ugyan még csak a tavasz kopogtatott be néhány melegebb nappal életünkbe, de lassan itt a nyár, vele együtt a forróság, ami sürgető megoldást követel árnyékolás terén. Ha nem platánfákkal övezett kis lak tulajdonosai vagyunk, érdemes a nyílászáró cégek kínálatát végigtekinteni árnyékolástechnika terén is. Csalódás kizárt, hiszen az egyszerűbbtől a legkorszerűbb megoldásig minden megtalálható a piacon akár kül-, akár beltéri árnyékolásban gondolkodunk. Jelen cikkünkben álljon néhány gondolat a kültéri változatokról.
Beltéri ajtóink lelke - a kilincs
Minden lakás más, azonban egy valami az összesben közös: szükség van beltéri ajtókra, melyek elválasztják egymástól a különböző helyiségeket, és biztosítják, hogy minden lakónak legyen magánszférája. A beltéri ajtók kiválasztásánál célszerű figyelembe venni annak a helyiségnek a tulajdonságait, amit lezár, mind szín, mind pedig stílus szempontjából.