MENU
Hírek, információk

Mi az a teljesüveg rendszer?

Mi az a teljesüveg rendszer? A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.

Az igazi, optikailag keret nélküli, szabadalmaztatott teljesüveg rendszer meggyőzően karcsú keretei alátámasztják a modern architektúrát.

A valódi teljesüveg nyílászáró megoldások a minőségi különbségeket gyorsan kiemelik. Ezek az ajtók és ablakok immár teljesen készre szerelhetőek – így beszerelésük egyszerűvé válik. A teljesüvegek legmodernebb generációját ez a tulajdonság új házakhoz és felújításokhoz egyaránt érdekessé teszi mindamellett, hogy a látszókeret lehet akár csak 25 mm is.

A karcsú keretek kívülről időjárásálló alumíniummal győznek meg, miközben belülről fakivitelükkel az otthonosság érzetét nyújtják.
hírek információk
Akciós termékek
Ugyan a Getax a kínálatában szereplő kiváló minőségű nyílászárókat korrekt áron forgalmazza, de ha Ön különösen kedvező üzletet akar kötni (normál ajtóhoz-ablakhoz kifejezetten jó áron, vagy kiemelkedő minőségű, esetleg luxus kategóriás és drága nyílászáróhoz kedvező áron szeretne hozzájutni) mindig érdemes akciós kínálatunkat böngésznie a http://www.getax.hu/ajto-akcio/ weboldalon.
Milyen nyílászárót válasszak? 3. rész
Sorozatunkat folytatva ebben a cikkben az ajtók, ablakok felületkezeléséről lesz szó. Kiderül, hogy miket kell szem előtt tartunk mind a műanyag, mind a fa nyílászárók esetében.