MENU
Hírek, információk

Vitorlázós hangulat a teraszon

Vitorlázós hangulat a teraszon A terasz és az ablakok, ajtók tervezésekor nem csak a homlokzati nyílászárók napvédelme fontos megoldandó feladat, a szabadban tartózkodás lehetőségének kiterjesztése érdekében szükséges a külső teraszok időjárás védelme is, pláne ilyen esős nyarakon, mint az idei.

A megszokott, csuklókaros elven működő napellenzőkhöz képest forradalmian új mechanikájú és geometriájú az egyik legexkluzívabb újdonság. Egy olyan napellenzőről van szó, amely egyedülálló formai kialakítását a vitorláshajók ihlették.

Összecsukva egyetlen kompakt, vízszintes rúd látható a szerkezetből, amely egyik végén konzolosan rögzül az acéloszlophoz vagy vasbeton falhoz. Nyitáskor a rúdból átlósan kitolódó feszítőművek húzzák szét a napellenző „szárnyait”. Kiemelkedő mérnöki megoldások és lélegzetelállító dizájn teszik a teraszok látványos díszévé a napvédelem ezen művészi megoldását.
hírek információk
Tömören a tömörfa bejárati ajtóról
Ha új bejárati ajtóra van szükségünk, ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, rengetegféle ajtó áll rendelkezésünkre a különböző áruházakban és szaküzletekben, csak ki kell választanunk a számunkra leginkább megfelelőt.