MENU
Hírek, információk

Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók

Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók A társasházi lakások esetében a bejárati ajtó több területen is kulcsfontosságú szereppel rendelkezik. A legfontosabb a biztonság, a testi épségünk és értékeink megőrzése, az életünk háborítatlanságának a biztosítása.

Részben ide tartozik, de érdemes külön is szót ejteni a zaj- és hőszigetelésről. A társasházi lakások lépőházai gyakran igen zajosak, a beszélgető szomszéd, a kőlépcsőkön csattogó takarító, a trappoló gyerekek megzavarhatják, vagy akár lehetetlenné is teszik a pihenésünket, ha nem megfelelő hangelnyelő tulajdonsággal rendelkező bejárati ajtó fajtát választunk.

A hőszigetelés napjainkban igen népszerű téma, hiszen az energiaárak emelkedése mellett rá vagyunk szorítva arra, hogy nagyon  odafigyeljünk a fogyasztásra, természetesen a kényelmünk biztosítása mellett.

 

A Getaxnál kapható társasházi és acél bejárati ajtó termékek mindegyik területen megállják a helyüket, hiszen 12-16 ponton záródnak, továbbá az ajtó kerete és az ajtólap is acéllemezekkel erősített. Kiváló szigetelésüket az ajtólap rétegei közé elhelyezett kőzetgyapot biztosítja. A számos praktikus és elengedhetetlen tulajdonság mellett azonban nem hanyagolható el a termékek esztétikája sem: széles választékunkban mindenki megtalálja az ízlésének valót, akár fa-, akár műanyagborításút keres. Gyakori akció és áruhitel teszi könnyebbé a termékek beszerzését.

hírek információk
Ablakunk díszei, avagy textil & nyílászáró
Textilek ablakba és télikertbe? Természetesen nem idegen tőlünk, hogy egy tökéletesen megválasztott nyílászárót akár eltakarva tovább fokozzuk az otthonosságérzetet, mondjuk a télikertben.
Betekintés a nyílászárókon
Az ablak egy lyuk a falon, ez egyértelmű. Abba viszont már kevesebben szoktak belegondolni, hogy leginkább az ablakok formáján és elrendezésén múlik a ház külseje, szépsége. Nem véletlen tehát, hogy az ablakok igen beszédes nyilvánításai az egyes építészeti stílusoknak.