MENU
Hírek, információk

Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók

Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók A társasházi lakások esetében a bejárati ajtó több területen is kulcsfontosságú szereppel rendelkezik. A legfontosabb a biztonság, a testi épségünk és értékeink megőrzése, az életünk háborítatlanságának a biztosítása.

Részben ide tartozik, de érdemes külön is szót ejteni a zaj- és hőszigetelésről. A társasházi lakások lépőházai gyakran igen zajosak, a beszélgető szomszéd, a kőlépcsőkön csattogó takarító, a trappoló gyerekek megzavarhatják, vagy akár lehetetlenné is teszik a pihenésünket, ha nem megfelelő hangelnyelő tulajdonsággal rendelkező bejárati ajtó fajtát választunk.

A hőszigetelés napjainkban igen népszerű téma, hiszen az energiaárak emelkedése mellett rá vagyunk szorítva arra, hogy nagyon  odafigyeljünk a fogyasztásra, természetesen a kényelmünk biztosítása mellett.

 

A Getaxnál kapható társasházi és acél bejárati ajtó termékek mindegyik területen megállják a helyüket, hiszen 12-16 ponton záródnak, továbbá az ajtó kerete és az ajtólap is acéllemezekkel erősített. Kiváló szigetelésüket az ajtólap rétegei közé elhelyezett kőzetgyapot biztosítja. A számos praktikus és elengedhetetlen tulajdonság mellett azonban nem hanyagolható el a termékek esztétikája sem: széles választékunkban mindenki megtalálja az ízlésének valót, akár fa-, akár műanyagborításút keres. Gyakori akció és áruhitel teszi könnyebbé a termékek beszerzését.

hírek információk
Natúr fa nyílászárók
A fa nemes anyag: szép, természetes, tartós, és segítségével egy darabka természetet csempészhetünk az otthonunkba. Számtalan árnyalatúra pácolhatjuk ízlésünk szerint, de anélkül, natúr változatban is a lakás vagy a ház dísze lehet. Az egyszerű formákat és a természetes megoldásokat kedvelő skandináv stílus rajongói előnyben részesítik a natúr fát, hiszen olcsóbb, mint a pácolt, illetve, ha az évek során besötétedne, egyszerűen le kell csiszolni a felső rétegét, és máris régi fényében pompázhat.
Alumínium nyílászáró - a kezdetektől napjainkig
A 60-as években megjelenő alumínium nyílászárókat sem kerülhette el a technológiai fejlődés. A korábbi hőhidas megoldás helyett az évtizedek folyamán mind elterjedtebbé vált a hőhídmentes változat, mely szépen lassan kiszorította a piacról elődeit.