MENU
Hírek, információk

Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók

Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók A társasházi lakások esetében a bejárati ajtó több területen is kulcsfontosságú szereppel rendelkezik. A legfontosabb a biztonság, a testi épségünk és értékeink megőrzése, az életünk háborítatlanságának a biztosítása.

Részben ide tartozik, de érdemes külön is szót ejteni a zaj- és hőszigetelésről. A társasházi lakások lépőházai gyakran igen zajosak, a beszélgető szomszéd, a kőlépcsőkön csattogó takarító, a trappoló gyerekek megzavarhatják, vagy akár lehetetlenné is teszik a pihenésünket, ha nem megfelelő hangelnyelő tulajdonsággal rendelkező bejárati ajtó fajtát választunk.

A hőszigetelés napjainkban igen népszerű téma, hiszen az energiaárak emelkedése mellett rá vagyunk szorítva arra, hogy nagyon  odafigyeljünk a fogyasztásra, természetesen a kényelmünk biztosítása mellett.

 

A Getaxnál kapható társasházi és acél bejárati ajtó termékek mindegyik területen megállják a helyüket, hiszen 12-16 ponton záródnak, továbbá az ajtó kerete és az ajtólap is acéllemezekkel erősített. Kiváló szigetelésüket az ajtólap rétegei közé elhelyezett kőzetgyapot biztosítja. A számos praktikus és elengedhetetlen tulajdonság mellett azonban nem hanyagolható el a termékek esztétikája sem: széles választékunkban mindenki megtalálja az ízlésének valót, akár fa-, akár műanyagborításút keres. Gyakori akció és áruhitel teszi könnyebbé a termékek beszerzését.

hírek információk
Ajtók aluminium kerettel
Meglevő bútorainkat ajtócserével is fel lehet újítani, amihez ajánlatos a szokásostól eltérő anyagok adta lehetőségeket is figyelembe venni. Ilyen munkáknál az új trendeket is érdemes követni. Mostanában pl. divatosak az alumíniumkeretes ajtók, amelyekbe a legkülönfélébb ajtóbetéteket lehet beépíteni.
Hogyan válasszunk beltéri ajtót?
Minden házban elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók, hiszen a helyiségeket el kell egymástól választani úgy, hogy mégis össze legyenek kötve. Az egyes szobák különválasztása azért nagyon fontos, hogy mindenki, aki az adott lakásban él, rendelkezhessen magánszférával. Egy jól megválasztott beltéri ajtó ezt biztosítja, így az együtt élők nem zavarják egymást.