MENU
Hírek, információk

Nyílászárók - hosszú távú védelem

Nyílászárók - hosszú távú védelem Általános fogyasztás orientált szemléletünket tekintve kivételt képeznek tartós használati cikkeink, amelynek egyik legterjedelmesebb megnyilvánulása saját otthonunk.

Mindennapjainkra gondolva sajnos sokszor szembesülünk azzal egy cipő vagy akár egy egyszerű kés megvásárlásakor, hogy a vásárlás napján még funkciójának tökéletesen megfelelőnek tűnő eszköz rövid időn belül használhatatlanná válik. A fent említett „apróbb kiadások” esetében ez ma már szinte észrevétlenül elfogadottá vált, hiszen ilyen világot élünk, nem gyakori viszont szerencsére hasonló probléma lakásunk és ahhoz kapcsolódó kiegészítő berendezések, mint pl. a nyílászárók esetében. A miértre talán a téma tökéletesebb, alaposabb körbejárása adja meg a választ, hiszen nagy összegű beruházások esetében a piac megismerésén és árajánlatok bekérésén túlmenően a megrendelő a termék rendeltetésszerű elhelyezését is nyomon követheti.

De milyen legyen a piacon jelenleg forgalmazott nyílászáró, milyen elvárásokat támasztunk hosszú távú beruházásunk megvalósulásához?

A legfontosabb talán a már említett időtállóság, emellett a mai profi nyílászárók esetében már szinte elvárás a biztonsági tényezők figyelemben tartása mellett az időjárási viszontagságoknak való ellenállás, amelynek hosszú távú folyománya a hűtési és fűtési költségek csökkenése.
hírek információk
Fa nyílászárók felülkezelve
A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.
Automatizált kapuk
A falra szerelhető kapcsolóval ellátott, vagy távirányítóval ellátott garázskapuk igazi kényelmet nyújtanak a vásárlóknak.