MENU
Hírek, információk

Nyílászárók - hosszú távú védelem

Nyílászárók - hosszú távú védelem Általános fogyasztás orientált szemléletünket tekintve kivételt képeznek tartós használati cikkeink, amelynek egyik legterjedelmesebb megnyilvánulása saját otthonunk.

Mindennapjainkra gondolva sajnos sokszor szembesülünk azzal egy cipő vagy akár egy egyszerű kés megvásárlásakor, hogy a vásárlás napján még funkciójának tökéletesen megfelelőnek tűnő eszköz rövid időn belül használhatatlanná válik. A fent említett „apróbb kiadások” esetében ez ma már szinte észrevétlenül elfogadottá vált, hiszen ilyen világot élünk, nem gyakori viszont szerencsére hasonló probléma lakásunk és ahhoz kapcsolódó kiegészítő berendezések, mint pl. a nyílászárók esetében. A miértre talán a téma tökéletesebb, alaposabb körbejárása adja meg a választ, hiszen nagy összegű beruházások esetében a piac megismerésén és árajánlatok bekérésén túlmenően a megrendelő a termék rendeltetésszerű elhelyezését is nyomon követheti.

De milyen legyen a piacon jelenleg forgalmazott nyílászáró, milyen elvárásokat támasztunk hosszú távú beruházásunk megvalósulásához?

A legfontosabb talán a már említett időtállóság, emellett a mai profi nyílászárók esetében már szinte elvárás a biztonsági tényezők figyelemben tartása mellett az időjárási viszontagságoknak való ellenállás, amelynek hosszú távú folyománya a hűtési és fűtési költségek csökkenése.
hírek információk
Lucfenyőajtók - lucfenyők, a fák aggastyánai
Lucfenyőból régóta készítünk ajtókat. Az ebből a fából készülő beltéri ajtó gyártása szabványméretek és mintázatok szerint történik. A Áron Ház Kft.-nél natúr és felületkezelt kivitelben kaphatóak a fenyőkből gyártott beltéri ajtók. Minden esetben első osztályú lucfenyő alapanyagból dolgozunk.
Ötletes dolgok a bejárati ajtón
Főként a fiatalok hajlamosak a meghökkentő, bizarr megoldásokra. Az alábbi példa is ezt igazolja. Egy fiatal párnak sikerült egy kicsi, de nekik most még megfelelő lakótelepi lakásba költözni. Berendezték, szépítgették, s bár szűkében volta a helynek, mégis csak ez volt első lakásuk, és ez örömmel töltötte el őket. A szűk előszobát lezáró bejárati ajtóval viszont nem tudtak megbarátkozni. Azután jött egy bolondos ötletük, és némi fontolgatás után hozzáláttak az átformálásához. Ügyes kezű emberek lévén a tervük jól sikerült. A szűk helyiségben ugyan furcsán hat a zárt ajtón megjelenő hamis perspektíva, ám tagadhatatlanul meghökkent mindenkit a látványa. Akinek pedig hasonló célja van, leírásunk és képeink alapján elkészítheti a saját változatát, akár beltéri ajtókra, bejárati ajtókra, vagy akár egy nagy tűzálló ajtóra is.