MENU
Hírek, információk

Nyílászárók - hosszú távú védelem

Nyílászárók - hosszú távú védelem Általános fogyasztás orientált szemléletünket tekintve kivételt képeznek tartós használati cikkeink, amelynek egyik legterjedelmesebb megnyilvánulása saját otthonunk.

Mindennapjainkra gondolva sajnos sokszor szembesülünk azzal egy cipő vagy akár egy egyszerű kés megvásárlásakor, hogy a vásárlás napján még funkciójának tökéletesen megfelelőnek tűnő eszköz rövid időn belül használhatatlanná válik. A fent említett „apróbb kiadások” esetében ez ma már szinte észrevétlenül elfogadottá vált, hiszen ilyen világot élünk, nem gyakori viszont szerencsére hasonló probléma lakásunk és ahhoz kapcsolódó kiegészítő berendezések, mint pl. a nyílászárók esetében. A miértre talán a téma tökéletesebb, alaposabb körbejárása adja meg a választ, hiszen nagy összegű beruházások esetében a piac megismerésén és árajánlatok bekérésén túlmenően a megrendelő a termék rendeltetésszerű elhelyezését is nyomon követheti.

De milyen legyen a piacon jelenleg forgalmazott nyílászáró, milyen elvárásokat támasztunk hosszú távú beruházásunk megvalósulásához?

A legfontosabb talán a már említett időtállóság, emellett a mai profi nyílászárók esetében már szinte elvárás a biztonsági tényezők figyelemben tartása mellett az időjárási viszontagságoknak való ellenállás, amelynek hosszú távú folyománya a hűtési és fűtési költségek csökkenése.
hírek információk
Bejárati ajtók
Szerettei és értékei védelme mindennél fontosabb! „12 ponton záródó ajtóm van, mégis betörtek hozzám könnyűszerrel!” Lehet, hogy nem is ez a legfontosabb egy bejárati ajtó választásnál? Hiába a rengeteg zár, ha az ajtólap maga egyszerűen nem tudja a megfelelő biztonságot garantálni, ebben az esetben kidobott pénz, amit a bejárati ajtóra költött!
A nyílászárócsere kulisszatitkai
A házak és lakások korszerűsítése terén a nyílászárócsere mindig is fontos téma volt. Az Ingatlanmagazin elemzését közöljük.