MENU
Hírek, információk

Nyílászárók - hosszú távú védelem

Nyílászárók - hosszú távú védelem Általános fogyasztás orientált szemléletünket tekintve kivételt képeznek tartós használati cikkeink, amelynek egyik legterjedelmesebb megnyilvánulása saját otthonunk.

Mindennapjainkra gondolva sajnos sokszor szembesülünk azzal egy cipő vagy akár egy egyszerű kés megvásárlásakor, hogy a vásárlás napján még funkciójának tökéletesen megfelelőnek tűnő eszköz rövid időn belül használhatatlanná válik. A fent említett „apróbb kiadások” esetében ez ma már szinte észrevétlenül elfogadottá vált, hiszen ilyen világot élünk, nem gyakori viszont szerencsére hasonló probléma lakásunk és ahhoz kapcsolódó kiegészítő berendezések, mint pl. a nyílászárók esetében. A miértre talán a téma tökéletesebb, alaposabb körbejárása adja meg a választ, hiszen nagy összegű beruházások esetében a piac megismerésén és árajánlatok bekérésén túlmenően a megrendelő a termék rendeltetésszerű elhelyezését is nyomon követheti.

De milyen legyen a piacon jelenleg forgalmazott nyílászáró, milyen elvárásokat támasztunk hosszú távú beruházásunk megvalósulásához?

A legfontosabb talán a már említett időtállóság, emellett a mai profi nyílászárók esetében már szinte elvárás a biztonsági tényezők figyelemben tartása mellett az időjárási viszontagságoknak való ellenállás, amelynek hosszú távú folyománya a hűtési és fűtési költségek csökkenése.
hírek információk
Hogyan válasszunk beltéri ajtót?
Minden házban elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók, hiszen a helyiségeket el kell egymástól választani úgy, hogy mégis össze legyenek kötve. Az egyes szobák különválasztása azért nagyon fontos, hogy mindenki, aki az adott lakásban él, rendelkezhessen magánszférával. Egy jól megválasztott beltéri ajtó ezt biztosítja, így az együtt élők nem zavarják egymást.
Nyílászárók a fürdőszobában
A fürdőszobai ablakok-ajtók gyakrabban nyikorognak és deformálódnak, mint más beltéri társaik. Mit tehetünk ezek a zavaró problémák ellen?