MENU
Hírek, információk

Billentőlétra - technikai megoldás az árnyékolástechnikában

Billentőlétra - technikai megoldás az árnyékolástechnikában A redőny, mint az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb árnyékolástechnikai eszköz népszerűségét sokoldalúsága adja, mely szerint szinte bármely nyílászárótípushoz kiválóan csatlakoztatható. Köszönhető ez többek között az ún. billentőlétrának, amely nemcsak szerves részét képezi redőnyünknek, hanem mozgathatóságát is nagymértékben befolyásolja.

Technikai hátterét tekintve a billentőlétra a lamellák előtt és mögött fut végig, felhúzáskor biztosítva, hogy míg a felhúzószálak felcsévélődnek, addig maga a billentőlétra szalagjai a pozíciójukat megtartva összehajtogatódnak.

Tekintve, hogy működési elvéből adódóan az árnyékolástechnikai eszköz nem használt állapotában is láthatóak maradnak ezek a technikai megoldások, igencsak lényeges, hogy a takarás megoldása hogy kerül kivitelezésre, hiszen nem utolsó kérdés az otthoni hangulatot harmonikusan kiegészítő, összképet nem rontó, sőt emelő szerkezet beszerelése még akkor is, ha „csak” egy árnyékolástechnikai eszközről van szó.
hírek információk
Sokszínű bejárati ajtók a Áron Ház kft.-től
Az Áron Ház kft. különböző minőségű és típusu műanyag nyílászárókat kínál óriási választékban. Jelentős időt kell rászánnia annak, aki kínálatában található műanyag nyílászárókat szeretné végigböngészni.