MENU
Hírek, információk

Ablak a világra - tolóajtók új generációja

Ablak a világra - tolóajtók új generációja Magyarország településeit járva a legtöbbször régi falusi típusú családi házakkal, vagy tégla illetve panel többszintes épületekkel találkozunk. Létezik azonban otthon ezeken túl is, bár tény, hogy az többségében rejtve marad a kíváncsi tekintetek elől.

Korszerű megoldásként a bezártság élményét elfeledve már szinte otthonában élvezheti környezetét az új generációs emelő-tolóajtóval.

Az új típusú fejlesztés eredménye a túlzásoktól mentes modern design és praktikum elegye. Hogy ez miben nyilvánul meg? Lássunk néhány szembetűnő jellemzőt. A keskeny tokprofilok mellé 3 rétegű üvegezés párosul, és ez még nem minden! A már említett praktikum ugyanis elengedhetetlen és ebben is verhetetlen ez a nyílászáró, tekintve, hogy az esetleges üvegcsere minden gond nélkül megoldható. Különlegességét adja továbbá alacsony küszöbe, amely az esetleges balesetveszély elkerülése szempontjából kiemelkedő.

A már említésre került természetközeliséget tovább erősíti fa/alu alapanyag keverék mivolta, amely további lehetőségként magában hordozza az egyéniséghez és otthonunk stílusához illeszkedő színárnyalat választását.
hírek információk
Köszöntjük megújult honlapunkon!
Egy lakás felújítása vagy egy ház építése során rengeteg dologra kell odafigyelni, hogy a munkánk gyümölcsét sokáig, problémamentesen élvezhessük.