MENU
Hírek, információk

Ablak a világra - tolóajtók új generációja

Ablak a világra - tolóajtók új generációja Magyarország településeit járva a legtöbbször régi falusi típusú családi házakkal, vagy tégla illetve panel többszintes épületekkel találkozunk. Létezik azonban otthon ezeken túl is, bár tény, hogy az többségében rejtve marad a kíváncsi tekintetek elől.

Korszerű megoldásként a bezártság élményét elfeledve már szinte otthonában élvezheti környezetét az új generációs emelő-tolóajtóval.

Az új típusú fejlesztés eredménye a túlzásoktól mentes modern design és praktikum elegye. Hogy ez miben nyilvánul meg? Lássunk néhány szembetűnő jellemzőt. A keskeny tokprofilok mellé 3 rétegű üvegezés párosul, és ez még nem minden! A már említett praktikum ugyanis elengedhetetlen és ebben is verhetetlen ez a nyílászáró, tekintve, hogy az esetleges üvegcsere minden gond nélkül megoldható. Különlegességét adja továbbá alacsony küszöbe, amely az esetleges balesetveszély elkerülése szempontjából kiemelkedő.

A már említésre került természetközeliséget tovább erősíti fa/alu alapanyag keverék mivolta, amely további lehetőségként magában hordozza az egyéniséghez és otthonunk stílusához illeszkedő színárnyalat választását.
hírek információk
Garancia a minőségre is
Hacsak nem létfontosságú, szinte minden háztartásban talán a legnehezebben az ajtó, ablak, nyílászáró cseréjéről döntünk, még akkor is, ha komplett felújítást tervezünk. Az egyik legfontosabb tényező, hogy milyen évszakban, mikor hajtsuk végre a cserét, de ennél is lényesebb szempont az ár.