MENU
Hírek, információk

Ablak a világra - tolóajtók új generációja

Ablak a világra - tolóajtók új generációja Magyarország településeit járva a legtöbbször régi falusi típusú családi házakkal, vagy tégla illetve panel többszintes épületekkel találkozunk. Létezik azonban otthon ezeken túl is, bár tény, hogy az többségében rejtve marad a kíváncsi tekintetek elől.

Korszerű megoldásként a bezártság élményét elfeledve már szinte otthonában élvezheti környezetét az új generációs emelő-tolóajtóval.

Az új típusú fejlesztés eredménye a túlzásoktól mentes modern design és praktikum elegye. Hogy ez miben nyilvánul meg? Lássunk néhány szembetűnő jellemzőt. A keskeny tokprofilok mellé 3 rétegű üvegezés párosul, és ez még nem minden! A már említett praktikum ugyanis elengedhetetlen és ebben is verhetetlen ez a nyílászáró, tekintve, hogy az esetleges üvegcsere minden gond nélkül megoldható. Különlegességét adja továbbá alacsony küszöbe, amely az esetleges balesetveszély elkerülése szempontjából kiemelkedő.

A már említésre került természetközeliséget tovább erősíti fa/alu alapanyag keverék mivolta, amely további lehetőségként magában hordozza az egyéniséghez és otthonunk stílusához illeszkedő színárnyalat választását.
hírek információk
Zárt ajtókkal védekeznek a bankok
A bankrablások kivédésére a rendőrség azt javasolta a bankoknak, hogy ahol tehetik, nyitvatartási időben tartsák zárva a bankfiókok bejárati ajtaját, és egyenként engedjék be, illetve ki az ügyfeleket. A zárt ajtók a meglepetésszerű támadások ellen védelmet nyújtanak.
A megfelelő bejárati ajtó kiválasztása
A bejárati ajtók megfelelő kiválasztása sok esetben bonyolultabb feladat, mint a beltéri nyílászáróké. Ha valóban tökéletes megoldást szeretnénk, aprólékosan meg kell terveznünk a kiegészítőket is. A vasalatok és az üvegezés nagymértékben hozzájárul a bejárati ajtó teljes összképéhez, és esztétikai hatásához.