MENU
Hírek, információk

Ellenálló és biztonságos bejárati ajtók

Ellenálló és biztonságos bejárati ajtók A családi házak bejárati ajtói igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Hosszú éveken át kell kopásmentesen nyílniuk és záródniuk, ellenállni az időjárás viszontagságainak, megfelelni a biztonsági követelményeknek, és mindemellett az sem árt, ha esztétikusak és összhangban vannak az épület külső megjelenésével. Mindezeket a követelményeket nem egyszerű összeegyeztetni úgy, hogy az ár-érték arány még megfelelő maradjon.

A Hörmann nemrégiben acélból készített ajtóinak termékpalettáját kiegészítette a Thermoline-sorozattal. Ezek a bejárati ajtók pontosan a fenti elvárásoknak felelnek meg. Vásárlóink a Hörmann-termékektől azt várják el, hogy hosszú távra nyújtsanak megoldást. A Thermoline-ajtók kiválóan testesítik meg a legfontosabb értékeket: megbízhatóak, esztétikusak és megfizethetőek. A Thermoline bejárati ajtó a legmodernebb gyártási technológiával készül. Műszaki megoldásai kiforrottak, a Hörmann évtizedes tapasztalataira támaszkodnak. Az ajtót a Mabisz is bevizsgálta, s engedélyezte, amihez nagymértékben hozzájárult a rendkívül stabil, hőszigetelt ajtólap, a szériában több pontos reteszelés és a három irányban állítható pántok.

Az ajtókat acélból készítik, ezért hosszú évek múlva is megtartják alakjukat, és hőszigetelő képességük is megfelel az előírásoknak. Az acélajtó felületét tűzihorganyzással védik a korrózió ellen. Felületén poliészter bevonatot találunk, amely lehetővé teszi, hogy az ajtót szinte bármilyen színben meg lehessen rendelni.

A fogyasztók számtalan szín és üvegezési variáció közül választhatnak, ami biztosítja, hogy az ajtó megfeleljen ízlésüknek, és összhangban legyen az épület megjelenésével.

Külön kiemeljük, hogy a Thermoline ajtókhoz rendelhető formában és színben is megegyező garázskapu. Ez a szempont akkor válik döntő jelentőségűvé, amikor a kapu és az ajtó közös fronton található.
hírek információk
Alternatív ablakhasználat
Néhol egészen különös helyen bukkanunk rá az ablakokra és ajtókra. Nincs ez másként ebben a hírben sem.
Árnyékolás - igények és lehetőségek találkozása
Az már az általános iskolai fizika órákról nyilvánvaló számunkra, hogy az üveg átengedi a hozzá érkező napsugarakat, viszont korántsem biztos, hogy minden érkező vendéget szívesen látunk, tekintve, hogy a kitessékelésük már sokkal nehezebb feladat különösen egy forró nyári napon.